Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dużo zdrówka, życzę! Justyno, nie rozumiem dlaczego to ja mam wyluzować??? Przecież to przyszlirodzice naskoczyła na mnie!
Jak się dzisiaj mała czuje?Anna_ajra-kochana wyluzuj, zrozumieliśmy bardzo dobrze Twoją wypowiedźSama pojadę do Reala

Och... nic przyjemnego... brrryy
... Jak się chłopcy dzisiaj czują? Zdrówka Wam życzę!

Psiaki wszędzie Bartek wszędzie włazi i tylko patrzy sie czy mama sie patrzy na niego i dalej i sobie nawet poklaszcze
skubaniec may
i chyba tak go ubiore tylko ze on sie tak mocno slini to i tak długo nie wytrzyma tak ubrany
wysyłam pozytywne fluidy i trzymam kciuki z apomyslność w leczeniu
a panadol dalas w zawiesinie (dla dzieci)
slyszalam ze on nic nie pomaga od pani doktor (nie wiem ile jest prawdy) - najlepszy jest ponoc nurofen w zawiesinie. Ja z poczatku tez mu podawalam panadol bo taki od malego kupilam ( powiem Ci ze nie narzekalam na niego ale szybko wracala goraczka) najlepsze na goraczke sa czopki pyralginum (mi kazala dawac lekarka 1/3 czopka) zdrowka Wam zycze 
mam nadzieje ze nam sie uda
wiem ze nie jest latwo ze ludzie czekaja czasem po kilka lat... :-( a co do bioderka Gabi mam nadzieje ze wkoncu ten lekarz okaze sie najlepszym i wyleczy Gabi
tzrymam mocno kciuki :-)