reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Czesc kolezanki. I od nowa poniedziałek.Na szczęscie słonko dziś swieci w buzkę i jest jakoś optymistyczniej.
anna_ajra spieszę Ci donieść kochana,ze to nie Nikusia ma te problemy z febra tylko ta srasza moja :tak: W kazdym razie na dzien dzisiejszy jest pieknie:tak: Oby na dniach nic nowego nie wyskoczyło.Dziekuje za pamięc ;-) I ja się nosze z zamiarem jakiegoś stroju juz dla księzniczki mojej młodszej- ale to moze w sobote - jak szanowny bedzie w domku a stasza w szkole polskiej :tak:
partysia mimo,ze impreza dopiero w lutym czekamy na foteczki :tak: Nie chodzi o to czy był wystojony tylko o jego roześmianą buzkę :tak::-D
Ulenka i ja szczerze wierzę,ze ten lekarz okaze sie oststnim i skutecznym :tak: pomodlę się oczywiście- moja stasza córcia jak pyta czemu się czasem wzruszam jak czytam coś w necie...:zawstydzona/y: odpowiadam jej szczerze o tym jak niektóre dzieci cierpią, ze są chore badz coś im dolega i ze trzeba się za nie pomodlić i podziekowac zawsze Bogu,za to co sie ma :tak:

No nic kobietki- spokojnego dnia dla Was wszystkich.Buzilae dla kazdej z osobna oczywiscie:tak:

reklama
Witajcie
Jak już pisałam na tajnym Piotruś od soboty jest w szpitalu z porażeniem nerwu trójdzielnego twarzy:-(, jeżdże tam dwa razy dziennie i robie mu masaże buzi, niestety nie moge zabierać Dominiczka więc nie spędzam u Piotrka za dużo czasu. Na dodatek akurat naszej pani do dzieci nie ma, a mąż zajęty ratowaniem firmy:wściekła/y:. Jutro przyjeżdża moja siostra , dzisiaj zakończyła sesje z wszystkimi egzaminami zdanymi więc będzie łatwiej.
Troche się boje czy jemu się to tym razem cofnie , czy w Katowicach zajmą się nim odpowiednio, 3 lata temu byliśmy w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie.
Kurcze ,a już myślałąm że to nie wróci:angry::angry::-(

Cześć Dziewczyny!

Jestem chora:-( Wczoraj całą niedzielę przeleżałam prawie, M zajmował się Marcelkiem. Dopadła i nas wszystkich wirusówka:-( M już zdrowy,Marcysia ma gęsty katar, psikam jej do noska Mucofluid (świetny jest) no i Disnemar i odciagamy Fridą przy wielkim sprzeciwie mojego Marcepanka:no: No cóż taka pora i wirusy szaleją:wściekła/y::wściekła/y:

Anna-ajra- Aniu kochana nie miałam nic zlego na myśli pisząc bys wyluzowala, powinnam była napisać nie przejmuj się:tak:
Masz rację pisząc o tych problemach z ciążą i jej utrzymaniem:-(Marcysia jest z mojej drugiej ciąży,pierwsza skończyła się obumarciem:-(:-(Przeżyliśmy to bardzo mocno i tez miałam potem problem sie odblokować psychicznie. Całą ciąże z Marcelkiem się bałam,żeby wszystko było dobrze. Teraz z M się śmiejemy czasem,że jakim to cudem Marcelinka jest taka pogodna jak ja prawie ciągle płakałam? To nasza nagroda:tak::-)
Dlaczego dzisiaj chciałaś już szczepić Michasia? My mamy się zgłosić w 13-14 miesiącu:baffled:

Patrysia- no to dwie imprezki Sewcio bedzie miał,w zasadzie jedna już za nim:-DJak sie czuje nasz pierwszy roczniaczek dzisiaj?

Uleńka507-trzymaj się tego lekarza jak macie do niego zaufanie:tak:Nie zawsze profesor czy doktor z większego miasta musi być lepszy.Oczywiście,ze się wstawiam za Wami u Bozi:tak:

Rekinasia-karmisz jeszcze Igorka piersią? No to widzę,że sytuacja chorobowa u Ciebie jak i u nas:-(
Dobre z tym szukaniem tatusia:-D:-D

Przyszlirodzice-co to znaczy że nie będziesz się udzielać? Każdy ma prawo do własnego zdania...

Margarita-jak się cieszę,że Martynka juz lepiej:-)

Kluska- mój Boże,mam nadzieję,że znajdą przyczynę tego powracającego porażenia i będą leczyć.W Warszawie nie zrobili mu wtedy takiej diagnostyki? Myślę o Was...Ukochaj mocno Piotrusia!:-)

Miłego popołudnia Wam zyczę Maminki i idę się kurować dalej!

ja w trakcie obiadku - chlopcy moi spia

zytka - u to Was dopadlo chorobsko dlatego zdowiejcie nam szybciutko :tak: ale mi ciarki jakos przeszly jak przeczytalam co pisalas anna_ajra ze cudem jest dla Was Wasza Marcysia :blink: a Sewi czuje sie dobrze spacerek zaliczylismy - szedl slicznie za raczke :-D
kluska jak sie wali to wszystko, Piotrus pewnie rozumie ze nie mozesz u niego za dlugo przebywac bo Dominiczek czeka - dzielny jest i Ty tez :tak: ucaluj go :tak: mam nadzieje ze sie polepszy i NIGDY nie wroci :tak:;-)
margaritta - no slonko swieci i humorej jakby lepszy:-D a foteczki wstawie jak dostaniemy aparat na jego bryce :tak:

A u nas dzis Mateusz drugi raz poszedl spac, to jakis rekord.
Przyszlirodzice mysle ze wszyscy znaja cie dostatecznie dlugo, ze sie nie poobrazaja. Moja kiesa tez swieci pustkami i nie wstydze sie tego, jest jak jest jedni ja maja drudzy nie, dlatego wyrzucam meza na porzadny zarobek, a co tam:wściekła/y:
Patrysia ja tez czekam na fotki, ale dzielny jest za jedna raczke:-DWozek juz pewnie niepotrzebny:-)
zytka zycze duzo zdrowka, kurujcie sie:-)
Kluska 79 Piotrusiowi szczegolnie duzooooo zdrowka, przytulam go mocno i mam nadzieje ze znajdziecie przyczyne:tak:
Rekinasia niby sama nie zostane, bo rodzice mieszkaja z nami ale od nich zbytniej pomocy miec nie bede, trudno jakos dam rade, musimy myslec o przyszlosci dzieci, tym bardzie ze to trzecie malenstwo sie pcha na swiat:wściekła/y:

Ale wiecie co zla jestem troche na was, specjalnie dla was krecilismy z Mateuszkiem filmik z jego chodzeniem a nikt nawet slowem nie wspomnial. Oj niedobre ciocie:angry::baffled:

Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo zdrowia :-):-):-):-)

A wiec tak:
Agawa, syneczki, zytka oraz dawna cloe - dziekujemy za karteczki wlasnie teraz przyszly :-D :tak: :-D

kaska jak sie tak z nim chodzi to on by chodzil i chodzil chyba ze widzi kanal albo trawe to od razu zmierza w jej kierunku :sorry2: to tzreba potem sie z nim silowac zeby szedl po chodniku hehehe
przyszlirodzice - zapomnijmy o tym :tak: tak bedzie najlepiej

aha ja ide przebrac Sewka bo mykamy na spacerek tak ladnie slonce swieci niebo bezchmurne ze szkoda byloby zmarnowac takiego dnia a idziemy wozkiem bo trasa bedzie dluuuuuuuuga :-D

reklama
Dobrze juz dziewczyny przepraszam za wyrazenie swojego zdania i za zly odbior waszego przekazu juz nie bede sie udzielac
Nie chodzi tu o prawo do wyrażania własnego zdania, bo każda z nas to robi. Chodzi o to byś się troszkę zastanowiła nim wyciągniesz (w twoim wypadku) pochopne wnioski.
Z resztą... znów nie wiem do kogo jest skierowany twój post?:confused::confused::confused: Za co przepraszasz WSZYSTKIE dziewczyny.:confused::confused::confused:
Jak chcesz , to pisz. Mi nie przeszkadzasz, i tak nie odpisywałaś.
Wszystkiego dobrego, mam nadzieję, że się uporasz ze swoimi problemami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry