Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Czesc kolezanki. I od nowa poniedziałek.Na szczęscie słonko dziś swieci w buzkę i jest jakoś optymistyczniej.
anna_ajra spieszę Ci donieść kochana,ze to nie Nikusia ma te problemy z febra tylko ta srasza moja
W kazdym razie na dzien dzisiejszy jest pieknie
Oby na dniach nic nowego nie wyskoczyło.Dziekuje za pamięc ;-) I ja się nosze z zamiarem jakiegoś stroju juz dla księzniczki mojej młodszej- ale to moze w sobote - jak szanowny bedzie w domku a stasza w szkole polskiej
partysia mimo,ze impreza dopiero w lutym czekamy na foteczki
Nie chodzi o to czy był wystojony tylko o jego roześmianą buzkę 

Ulenka i ja szczerze wierzę,ze ten lekarz okaze sie oststnim i skutecznym
pomodlę się oczywiście- moja stasza córcia jak pyta czemu się czasem wzruszam jak czytam coś w necie...
odpowiadam jej szczerze o tym jak niektóre dzieci cierpią, ze są chore badz coś im dolega i ze trzeba się za nie pomodlić i podziekowac zawsze Bogu,za to co sie ma
No nic kobietki- spokojnego dnia dla Was wszystkich.Buzilae dla kazdej z osobna oczywiscie

anna_ajra spieszę Ci donieść kochana,ze to nie Nikusia ma te problemy z febra tylko ta srasza moja
W kazdym razie na dzien dzisiejszy jest pieknie
Oby na dniach nic nowego nie wyskoczyło.Dziekuje za pamięc ;-) I ja się nosze z zamiarem jakiegoś stroju juz dla księzniczki mojej młodszej- ale to moze w sobote - jak szanowny bedzie w domku a stasza w szkole polskiej
partysia mimo,ze impreza dopiero w lutym czekamy na foteczki
Nie chodzi o to czy był wystojony tylko o jego roześmianą buzkę 

Ulenka i ja szczerze wierzę,ze ten lekarz okaze sie oststnim i skutecznym
pomodlę się oczywiście- moja stasza córcia jak pyta czemu się czasem wzruszam jak czytam coś w necie...
odpowiadam jej szczerze o tym jak niektóre dzieci cierpią, ze są chore badz coś im dolega i ze trzeba się za nie pomodlić i podziekowac zawsze Bogu,za to co sie ma
No nic kobietki- spokojnego dnia dla Was wszystkich.Buzilae dla kazdej z osobna oczywiscie

. Jutro przyjeżdża moja siostra , dzisiaj zakończyła sesje z wszystkimi egzaminami zdanymi więc będzie łatwiej.
No cóż taka pora i wirusy szaleją
a Sewi czuje sie dobrze spacerek zaliczylismy - szedl slicznie za raczke
to tzreba potem sie z nim silowac zeby szedl po chodniku hehehe