reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam sie mamusie nie mam nawet teraz czasu do was zagladac:( praca dom mala pozadki i tak w kolko i jeszcze mieszkania szukamy ohhh szkoda gadac:(:-(

reklama
No i śpi w swoim pokoju:cool2:
Mam stresa bo jeszcze nie kupiłam elektronicznej niani, mieliśmy jechać dzisiaj i kupić ale jakoś tak wyszło...:dry:
Pokoik jest jednak blisko więc powinnam wszystko słyszeć.
przyszlirodzice- jak w pracy?
anna_ajra- biedny Michaś, ale tak już jest nie raz nasze maluszki będą poobijane szczególnie gdy zaczną chodzić
cloe- ja wyglądam tragicznie zamiast chudnąć tyje:szok:
Ania31- ale Bartuś już duży chłopak i jak ładnie siedzi;-)
oliwka11- dobrze ,że wyjazd udany

Michasko mi juz spi. Dzis dziadek ogladal go przy kapieli przez skype- jak sie smial.:tak: A maly sie chyba zorientowal i taki popis dal, ze cala kuchnie zalal:-)
Ania31- Bartolini super już siedzi:-D
Dawna_cloe- oponka to jest chyba norma po 2ce dzieci, wiec sie nie przejmuj. ;-)
Anna_ajra- ach te nasze Michały:-D siłecze,że hoho- gratuluje Misiowi ze juz stoi:tak:
Kluska- skoro to pierwszy dzien to nap[ewno bedziesz spac tak czujnie, ze pewnie uslyszysz jakby cos sie dzialo. Udanej nocki zycze.
Przyszli rodzice, Agawa,;-)
Mysza- bar mleczny:-)

Milej nocki zycze!

Agawa - ja jestem leń i chętnie zapłacę - i mogą zepsuć :-D Ale kafelki to bym sie sama bała układać :-D Ale zapraszam Cię do siebie:-D

Muszę ponaprawiać - dwa mi się stłukły - tak to jest jak sie oszczedzi :-(

reklama
ja mam krzeselko takie drewniane do karmienia, ale nie wiem czy go bede uzywala bo nie mam miejsca w domu na niego :/

Do góry