Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja jak kladłam tapetę na przedpokoju to później cała noc słuchałam czy oby nie spada ze ścian
Michal nuczyczyl sie przewracac na brzuszek i odwrotnie- i robi to bez przerwy (jak nie marudzi) :-) Juz dawno zaczal robic mostki (takie ogromne) i od jakiegos czasu już jak lezy na brzuszku wklada nozki pod niego i pelza, dzis po kapieli akbym go nietrzymala to by mi chyba zlazl z lozka (jak ja sie wystraszylam!) od maluskiego wszyscy mowili ze jest bardzo silny (zreszta tez widzialam), ale to!?

widzialam ja wprawdzie na oczy, az sie wozek pod nia uginal- (glupio mi sie bylo pytac ile wazy)faktycznie troszke za duzo wazy
ale czy az tyle to nie poweim

. no nic chyba pora się przyzwyczaić:-). Pociesza mnie tylko fakt, że rodzice spędzą trochę czasu z wnusią no i trochę podjem domowych obiadków. mama super gotuje hihi. Julusia dalej grzeczniutka. dużo się uśmiecha i śmiesznie gaworzy. krzyczy i już próbuje coś tam powiedzieć robiąc śmieszne minki i układając fajnie usteczka. jedynie już od trzech dni budzi się rano koło 7 i stęczy próbując zrobić kupkę. trwa to do godzinki i później znowu zasypia. ogólnie z kupkami nie ma problemu. ogólnie 3, 4 ich mamy w pieluszce:-) w ciągu dnia. martwi mnie tylko to ranne wyginanie i stękanie. Drogie mamy czy jest czym się martwić?
. Restaurację też już mamy zamówioną. w sumie tego lata same uroczystości bo planujemy jeszcze ślub cywilny. w sumie znamy się z Pawłem 8 lat i jakoś dopiero teraz to wszystko sobie układamy. Powiedz proszę ile u Was kosztują chrzciny? pewnie co łaska. jak zapytałam księdza to się tylko zaśmiał i powiedział, że mam dużą torebkę i nie powinna się tym martwić. haha:-).
. czy są może jakieś wyjąteczki od reguły
więc to nie dużo :-d

ja manuany antytalent jestem wiec pewnie wolałabym omuś zapłacicić a zdjęciami pochwal się obowiązkowo