Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak kladłam tapetę na przedpokoju to później cała noc słuchałam czy oby nie spada ze ścian
Michal nuczyczyl sie przewracac na brzuszek i odwrotnie- i robi to bez przerwy (jak nie marudzi) :-) Juz dawno zaczal robic mostki (takie ogromne) i od jakiegos czasu już jak lezy na brzuszku wklada nozki pod niego i pelza, dzis po kapieli akbym go nietrzymala to by mi chyba zlazl z lozka (jak ja sie wystraszylam!) od maluskiego wszyscy mowili ze jest bardzo silny (zreszta tez widzialam), ale to!?

widzialam ja wprawdzie na oczy, az sie wozek pod nia uginal- (glupio mi sie bylo pytac ile wazy)faktycznie troszke za duzo wazy
ale czy az tyle to nie poweim

. no nic chyba pora się przyzwyczaić:-). Pociesza mnie tylko fakt, że rodzice spędzą trochę czasu z wnusią no i trochę podjem domowych obiadków. mama super gotuje hihi. Julusia dalej grzeczniutka. dużo się uśmiecha i śmiesznie gaworzy. krzyczy i już próbuje coś tam powiedzieć robiąc śmieszne minki i układając fajnie usteczka. jedynie już od trzech dni budzi się rano koło 7 i stęczy próbując zrobić kupkę. trwa to do godzinki i później znowu zasypia. ogólnie z kupkami nie ma problemu. ogólnie 3, 4 ich mamy w pieluszce:-) w ciągu dnia. martwi mnie tylko to ranne wyginanie i stękanie. Drogie mamy czy jest czym się martwić?
. Restaurację też już mamy zamówioną. w sumie tego lata same uroczystości bo planujemy jeszcze ślub cywilny. w sumie znamy się z Pawłem 8 lat i jakoś dopiero teraz to wszystko sobie układamy. Powiedz proszę ile u Was kosztują chrzciny? pewnie co łaska. jak zapytałam księdza to się tylko zaśmiał i powiedział, że mam dużą torebkę i nie powinna się tym martwić. haha:-).
. czy są może jakieś wyjąteczki od reguły
więc to nie dużo :-d

ja manuany antytalent jestem wiec pewnie wolałabym omuś zapłacicić a zdjęciami pochwal się obowiązkowo