reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Wiecie co moje szaleno dziecko wczoraj wykombinowało? :szok:
Dzień jak co dzień. Usypiam Amadeuszka, Oliwierek w łązięce ząbki myje. Tylko że tak coś za długo jak na niego i podejrzanie cicho...zaglądam...a tam rany boskie:szok::szok::szok: dziecko stoi mi jak je Pan Bóg stworzył i wyma****e rękoma i spodniami.:szok::szok::szok: Wymyślił sobie że skoro już sie myje to nie będzie przecież chodził w brudnych rzeczach, które mu mama założyła jakieś 20 minut wcześniej :baffled: Bystrzacha jedna zatkał brodzik prysznica, nalał sobie wody dolał szamponu chyba bo skąd by taka piana była...i zrzucił z siebie wszystko włacznie z majteczkami i skarpetkami. Twierdząc że ma brudne ciuszki intensywnie zabrał się za zwalczanie plam. Dodam tylko że całą łazięka była zatopiona a ten na boso w tej wodzie na płytkach. Szok że się nie poślizgnął. I puść tu dziecko same do mycia ząbków...

reklama
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy:-), jesteście kochane!:-):tak:

U nas w zasadzie bez zmian, Jaś wydaje mi się, że trochę lepszy...Dziś już z mleczną kaszką nie będę eksperymentować. Mam takie jagody zrobione latem przez mamę specjalnie na brzuszek, zrobię im kisielek, może pomoże...
Piotruś dziś słabiutki, nocka była w miarę spokojna choć Piotruś wiercił się strasznie, chyba przez ból brzuszka. Teraz w zasadzie cały czas śpi, dobrze, że przynajmniej na razie go nie czyści.

Syneczki - ale masz zdolnego synka! a jaki pomysłowy:-D dzięki niemu choć na chwilę się uśmiechnęłam!

Kluska- to ja już zaczynam mocno trzymać kciuki by to ostrzykiwanie pomogło, trzymajcie się:-)

Zytka- mój Jaś przed tym paskudnym wirusiskiem posmakował w mleczku Nestle waniliowym:tak:. Ma trochę łagodniejszy smak niż te inne mleka na rynku. Ostatni raz wypił mi 150ml i to z butelki, którą razem kupiliśmy w aptece:tak:. Może i Marcysi posmakuje, spróbujcie...
Niezła z niej już mądralinka jak tak doprasza się o jedzonko:-D. Co do porady lekarki to chyba tylko jakaś mamusia bez serca mogłaby zastosować jej wskazówkę:no:.

Kaskax25 - wczoraj głos na Mateuszka oddałam, dziś zaraz też tam zajrzę:tak:. I strasznie mocno życzę Ci tej Natalki:-)

baniorka - u nas w aptece niestety borówki brusznicy nie ma, spróbuję podać jagódki w kisielku:tak:

Ania 31- jak psina na takie spacerki się wybiera to jak nic gdzieś ta wiosna w powietrzu już jest;-):-D

Pozdrawiam Was cieplutko!

A to moje wypięto zasypiające trzynaso miesięczne dziecko. On tak codziennie :-D a na dokłądkę Oli w maminych wałkach :-p

Załączniki

• ja 001.jpg
    ja 001.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 43
  • ja 002.jpg
    ja 002.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 41
  • ja 003.jpg
    ja 003.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 39
  • roczek 045.jpg
    roczek 045.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 39
  • roczek 064.jpg
    roczek 064.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 41
Syneczki2 i vice versa z tym rogalem na buzi jak Cie czytam:-D:-D:-D Na pewno sie dogadamy jako tesciówki:-D:-D
kaskax25 uciekłas nam coś na sierpniówki:sorry2: nie zapominaj o nas;-) a Mati wygrac musi jak nie pieluszki to coś na pewno :tak:
Gosia78 oby było juz tylko lepiej;-) I nie przestawaj się usmiechac ... to nie tak duzo a potrafi zdziałać cuda.Buzka
lileczka co u Cie? Tobie tez udanego weekendu.Oskara wysciskaj :-p
Kluska
normalnie nie przestaje Cie podziwiac... czytałam to co piszesz mojemu szanownemu tez... dodał tylko " zuch dziewczyna- uda im sie ":tak: a on am cos takiego jak "wysoko rozwinieta intuicja" serio.
Zytka córcia na medal;-) dobrze,ze w koncu zajarzyliscie o co kaman-dziecko by głodne chodziło:-D:-D:-D buzial
Ania31 ufff- a mówiłam ze przyjdzie:-p
przyszlirodzice faceci :dry: moze na jutro ma dla Ciebie i małej kobietki jakąś niespodzianke;-) nei daj sie dołom- zakopiemy:tak:
patrysia haaaaaaaaaaaalooooooooo:-)
kropecka, agawa pozdrawiam :-)

A mój szanowny stwierdził,ze jutro to on "zbankrutuje":-D:-D:-D:-D uwielbiam go:sorry2:

Laseczki spokojnego i cieplutkiego weekendu dla kazdej z Was.

149.jpg

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam
Po raz 3 pisze posta i za każdym razem komp mi sie restartuje:wściekła/y:Bartus teraz śpi mam chwilę czas zeby poczytać co u Was Mój szanowny ma dzis imieniny mam nadzieje ze nikt nie przyjedzie jakos ostatnio jestem nastawiona na anty gościnnie:sorry2:
Gosiu mam nadzieje ze najgorsze juz za wami i teraz dzieciaczki tylko beda zdrowiały:tak:a wiosne juz czuc u mnie koty to takie urzadzaja koncerty ze uszy więdną ale niech idzei i to szybko ta wiosenka:tak:
Margaritta no przylazła po wsi noga jedna:-D:-D
Syneczki:-Du mnie Bartek zasypia dokładnie tak samo z pupa do góry musze to uwiecznić i tez sie pochwalę moja dupinką:-D

Ania31 :-D:-D:-D:-D:-D:-D sorry,ale sie usmialam na Twoje slowa "...mam nadzieję,ze nikt nie przyjdzie..." no super poprostu:-D:-D:-D

Najlepszego dla szanownego

alkohole.jpg

JEstem w cieżkim szoku myję dzisiaj ząbki Dominisi i odkryłam, że ma ich już wiecie ile 16 nie umiem wyjśc z szoku zostay mi tylko piątki ale się posypało ! Dzisiaj chyba ze szczęscia upiję Pozdrawiam was wszystkie ! KOcham zycie!

Margaritta bo to jest tak jak poprzedniego wieczora M podniesie Ci cisnienie i jakos nie mam weny do robienia jedzenia ciasta i wogóle chyba jakies przesilenie wiosenne czuje czy coś:-D:-D:-D:-D:-Da i biegać nad gosciami kawka herbatka:crazy:

reklama
Kluska wiesz co tak sobie mysle o Was i przypomnialo mi się co kiedys powiedziała moja mama.... "...Kiedys ktos madry powiedzial, ze Bóg doswiadcza tylko te osoby co do których jest pewien ze sobie poradza. ...." cos w tym jest napewno;-)

Do góry