baniorka82
początkujący
Mi też się nic nie chce! a mojej niuni ida kolejne zeby i jest masakra jeki czasami wnocy nie do wytrzymania ! naszczescie za pare godzin maż przyjdzie z pracy i jest weekend!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) a Ty myślałaś ze dziecko będzie czekało na zbawienie? rodzice nie dają jeść to sama sie dopomina dzielna dziewczynaka ;-) A ta wasza pani doktor hmmm ja bym tam ie słuchała
gdyby nie ten okres przed miesiacem z zębami Amadeo też pewnie by jeszcze ciągnął. A te 3 dni to szok normalnie.
zła jestem na siebie jak nic mogłam go bardziej pilnować ale siedział koło mnie i chwila nieuwagi i masz babo
Musze zmienic suwaczek bo Bartkowi rosną kolejne ząbki ida mu dwójki dolne prawa i lewa i czwórki prawe górna i dolna a ja sie dziwiłam że dziecko nie chce znów spać

. Zjadł z chęcią prawie 150 ml, ugotowałam mu zupkę z mięskiem, której już nie chciał tknąć i gdzieś po 3-4 godz od podania kaszki zaczęło go czyścić i to tak strasznie, jak w pierwszych dniach choroby
. Kupka co chwilę...
. Nie chce teraz nawet suchara
.Na razie zasnął i mam nadzieję, że do wieczora troszkę się to wszystko uspokoi:-(. Bałam się, że na tym moim wygnaniu nie uda się mamie kupić pieluch ale na szczęście Bella była
. Tak bardzo chciałabym by byli już zdrowi...