reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
Jeszcze trochę i pisanie przeze mnie "brakuje mi czasu" stanie się nudne, ale niestety tak jest. Ukróciłam nawet Michałkowi jedną z dwóch drzemek w ciągu dnia, by móc wieczorem "coś" zrobić...
U nas na szczęście wszyscy zdrowi - mam nadzieję, że nie zapeszę, bo to tak właśnie jest...
Mąż pracuje na okrągło, więc czasem nawet nie mamy czasu porozmawiać, a Michaś dba o to, by mama nie psuła sobie oczu przy komputerze skoro on może:-D
Co do szczepienia, to już 3 tydzień się staram zarejestrować, ale ciągle coś wypada... Och!
Mam nadzieję, że w niedzielę znajdę chwilę i poczytam, co nowego u Was!

kaskax25 - już macie 564 głosów - :szok::-D Na pewno wygrasz pierwszą nagrodę!
Ika82 - WITAJ!

Ściskam Was mocno!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana.
Niewyspana, mala cal noc cos stekala i byla jakas ciepla wiec od polowy nocki spala z nami. Rano zmierzylam jej temperature 38,2 ;/ nie ma kataru anie nie wyglada na to zeby ja bolal brzuszek ale za to wczoraj miala rozwolnienie to chyba na zeby bo ja juz nie wiem sama od czego:( tesciowa ma jej podac cos na zbicie jak jej nie spadnie:(

witam mu znow wczoraj na basenie :-D
fajnnie bylo
a dzis pobudka o 6:30 ale poszlismy jeszcz4e spac do po 8 :-D
moj m zalapal chyba wirusa jakiegos paskudnego i zamiast isc do pracy na rano jest u lekarza - zobaczymy co mu poiwe i oby na nas to nie przeszlo :no:

przyszlirodzice - mioze zabki :confused:

moj juz marudzi musze konczyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiecie co- juz od jakiegos czasu mam dziwna chrostke na piersi to chyba wrastajacy wlosek;/ i caly czas zbiera mi sie tam ropa;/ powiedzcie mi co mam robic?:( isc do ginekologa czy do rodzinnego? a moze sama jakos go wygrzebac? boje sie zeby z tego sie jakis guzek nie zrobil;/

Ania ty tam sama nic nie skrob jak bedziesz u gina to pokaz, moze wystarczy jakas masc. Kuba kiedys mial cos takiego na uchu i wystarczyla masc na gronkowca, ale jak sama cos rozdraznisz to dopiero bedzie.
Jak Amelka sie czuje:-)
Anna_ajra iles Michas ma zebolkow my nadal tylko 4 bo ten 5ty to siedzi jak zaklety
Patrysia jak wirus nie byl zarazliwy??
Margaritta jak tam bieganie Nikolki??Lepiej juz troche?Maz sie upiera zeby malenstwo bylo Nikola, a ja juz sama nie wiem moze Natalia Nikola?
A ostatnio to mi sie imie Amelka podoba:wściekła/y::wściekła/y:No coz niedlugo sie wyjasni jak bedzie chlopak to problem z glowy, a jak coreczka to cos czuje ze czeka mnie niezle myslenie:szok::szok:

Ale jestem zla- w koncu prawie po 2 miesiacach dowiedzialam sie ze nei zaliczylam egzaminu i musze jechac 23go do szczecina grrrrr
A wogole prawdopodobnie polowa prac zaginela i te osoby maja 2:) fajnie co nie:) normalnie zaraz eksploduje bo z tym durnym doktorkiem to dluuuga zawila historia. Normalnie nasz rok bedzie musial ze 2 autokary wynajac zeby jechac na poprawke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

przyszlirodzice sama nic tam sobie nie rób:wściekła/y::wściekła/y: bo se mozesz narobic:angry: to zapewne nic powaznego,ale lepiej niech to obejrzy lekarz:tak: Jak mała? Spadła goraczka?

kasia slonko:-) no niby troszke lepiej,ale to nie jest jeszcze "to" :sorry2: z tym,ze śmielej juz lata- szkoda tylko,ze nadal nie patrzy gdzie lezie brzdąc maly:-D A propos imienia to mąż ma gust :-p:-D zartuje oczywiscie;-) Kazde imie ma coś w sobie i najwazniejsze,zeby Wam odpowiadało.A Amelek jest tyleeeeeeeeeeee,ze szok:tak:

Syneczki2 ciesze się, ze smakowalo:-D wiesz... niecg no tylko któraś madra paniusia powie cokolwiek na temat wychowania moich dzieci- rozniose:angry: bo ja z tych pyskatych raczej:zawstydzona/y::sorry2:

Wszytskie bez wyjątku pozdrawiam serdecznie i zycze spokojnego weekendu.

A i duuuuuuuuuuuzo zdrowka.wiosna juz tuz tuz kochane;-)

wiosna1.jpg

Przyszlirodzice - u nas wczoraj temperatura 39 dalam malej czopka nurofen spała jak zabita od 19,30 do 7,30 rano u nas na bank zęby i to piatki bo jej znalazłam w buzi! Mała jest strasznie zmierzla nie da się z nią nic zrobic bez przerwy rączki i rączki teraz spi juz godzinę ja mam relaks!

reklama
Witamy sie i my
Po spacerku Bartek spi dzieci sie świetnie bawiły a mama sprzatneła podwórko dzis dostałam powera i nawet okna pomyłam:-D
Duzo zdrówka zyczę gorujączkujacym dzieciaczkom u nas ząbki wychodza ale na szczęście Bartek nie gorączkuje

Pozdrawiam

Do góry