reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-)
Weekend, jak to weekend… za szybko minął! Byliśmy u teściów na działce (grill, zabawa w baseniku, kuzynostwo, itp.).

patrysia – my czekaliśmy 14 dni na decyzję przyznania kredytu. Mam nadzieję, że dowiecie się w obiecanym czasie! Jestem dobrej myśli.;-)
agawa1 – widziałam fotki na tajnym! Są super!:-D Chłopy nieźle wyrośli, a Miłoszek jaki blondynek!:shocked2: Buziaki dla nich.
Rzeczywiście wakacje już dobiegają końca… Kiedy wracasz do pracy? U nas już 26 sierpnia. Idę oczywiście na L-4.
Dowiedziałaś się w końcu od kogo ten SMS?:confused:
Fajnie, że szczepienie poszło tak bezproblemowo!
Rekinasia – co za ulga… skończona praca zaliczeniowa… Gratuluję!:-D
Zytka - och biedulko…

Boszsz...jakie to wszystko trudne:-( M dziś w pracy, Marcelutek śpiocha a ja dostaję świra od tego myślenia:szok: Do tego wszystkiego ciągle mamy nocki do bani,dzis np. pobudka co 2h-ja wysiadam:sorry2:
Może powinnaś zrobić sobie przerwę? Potrzebujesz odskoczni, innych myśli. Może wyjazd do rodziców, przespana noc lub Spa?
Zytka pisze:
Anna_ajra- nowa fryzurka powiadasz? Pokaż sięJak się miewa M, antybiotyk zadziałał? U nas juz okA co do filmów, to ja uwielbiam Julie Roberts i Meg Ryan i filmy,w których zagrały mogę oglądać nawet po kilka razyMój M uwielbia sf-więc rzadko oglądamy coś razemNawet do kina chodzimy czasem osobnoTzn. ja juz bardzo dawno nie byłam!
Nowa fryzura nie jest aż tak inna, jedynie włosy krótsze.
A mój Adam się śmieje, że po tych ukoszeniach niebawem zamieni się w larwę…:-D:-D:-D Ale dziękuje, miewa się już bardzo dobrze.;-)
Również lubię filmy z J. Roberts i M. Ryan – spoko, dzięki!:-)

Dokończę później - Buziaki!

Ostatnia edycja:
reklama
No to dziewczynki prosze o trzymanie kciukow na jutro. Chyba jutro wybije dla nas godzina zero. Mysle ze jak zrobia probe oksy to polece.;-)Postaram sie byc z wami na biezaco zdjatko jakby co wysle do Ani PR bo Anetka uciekla a Ani numer mam:-DZaczynam cykorzyc no ale urodzic trzeba:dry:
Buziaki dla wszystkich

kasienka poniewaz juz po północy w PL to zaciskam jak najmocniej oby jutro (dziś znaczy) Miłoszek jednak się zdecydował prędzej od lekarzy :tak:

trzymac_kciuki_jutro_prosze_d.jpg

Kasia ja tez trzymam mocno kciuki i czekam na zdjecie

A i sie pochwale wczoraj mlodej wyszly 2 trzonowce tak wiec ma juz 10 zebow:)

Ostatnia edycja:
wysledzilam na sierpniu ze kasia jest podlaczona pod kroplowke i ma slabe ale regularne skorcze. zaraz ja lekaz bedzie badal i powie czy cos sie ruszylo. Kasiu kochana jesteśmy z TOBA
MILOSZEK- wychodz juz.
Szybkiego i bezbolesnego porodu życzymy ci Kasiu kochana

wiesci z sierpnia
Dziewczyny Kasia pisała i niestety szyjka długa i się nie skraca. Główka się ciut obniżyła. Mówią, że jeszcze się może rozkręcić. Trzymajcie mocno kciuki, by już dziś urodziła.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!:-D
Umówiłam się dzisiaj na drugie już USG genetyczne (03 września). Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że się dowiemy kto zamieszkał w moim brzuszku… Martynka, czy Krzysiu?:rolleyes2:

Margaritta – cieszę się, że pobyt w Polsce był taki inspirujący i miły. Planujesz w najbliższym czasie ponowne odwiedziny?:confused:
kaskax25 – trzymam mocno kciuki i czekam z niecierpliwością!:tak:
Gosia 78 – nie masz co się przejmować… włosy to nie ręka, szybko odrosną. :wink:
ulenka507 – jak Wam idzie po odstawieniu od piersi?:confused:
Gratulację dla chrześniaczki!:-)
agawa1 – nie kuś, nie kuś tym ciastem, bo wszystkie przyjedziemy.:-D
Ania31 gratuluję wspaniale zdanego egzaminu! Oby tak dalej!:cool2:
cloe – :happy2:
Zytka – jak tam samopoczucie?:sorry2:
przyszlirodzice – uuu… kolejne nowe ząbki – super!

Pozdrowienia dla Ciebie!

U Kasi jednak zaczyna coś się dziać skurcze przybrały na sile i są regularnie co 3 minuty :-D
Kasia po szpitalnym obiadku ma nadzieje że jednak to już będzie to i siły jej nie zabraknie
:-D

anna ajra dzieki i masz racje oby tak dalej niestety piatkowa jazde musiałam odwołać nie mam jak z dzieciakami i syn wraca z koloni wiec jeżdżę teraz dopiero w poniedziałek i zostana 4 godz. mam nadzieje skończyć to szybko:tak:

Pewnie jak wiekszość z Was czekamy na wiesci od Kasi ja podczytalam wątek sierpniowy i biedna Kasieńka szykuje sie do wyjscia do domku nic sie nie dzieje pomimo regularnych skurczy

reklama
ech po kiego .... Kasie wypisują, moze licza na to że w domku w warunkach naturalnych pusci stres i wtedy sie ruszy akcja porodowa, czasem tak jest ze wyśla kobietę do domu a za kilka godzin wraca i juz rodzi, oby tak było w tym przypadku :))) trzymam kciuki!!!!!!!!!
Aniu no brawo za testy, trzymam kciuki żeby wszystko poszło jak po masle :)
Anna ajra jak nam idzie po odstawieniu - no cóż muszę pochwalić moja Gabrysie bo okazała sie bardzo mądra dziewczynką , szybko zrozumiała ze nastąpiła zmiana , że rozdział pod tytułem karmienie piersią juz zamknęłyśmy :-) ja jeszcze sie mecze z nadmiarem pokarmu, jest juz nieco mniej ale jeszcze muszę wieczorem odciągać, biorę również tabletki cały czas, a czuję się po nich fatalnie :-( i pije szałwię , mam nadzieję ze lada dzień wszystko wróci do normy, wczoraj Gabi spała w swoim łóżeczku do 6 rano , a dziś do 8 :) po raz pierwszy przespała wiec całą noc sama :-):-):-):-) oczywiście jeszcze na godzinkę wtuliła się w mamusie i spała ze mną w łóżku :-D kochana córeczka, a ja tak sie bałam jak to będzie gdy przyjdzie czas na odstawienie od piersi
Anno ajro na pewno 3 września okaże sie kto mieszka w twoim brzuszku, na takim badaniu wszystko widać bardzo dokładnie;) ja co prawda nie widziałam na własne oczy ale jak miałam robione usg genetyczne to mój K był i obserwował monitor i był pod ogromnym wrażeniem dokładności obrazu a było to zaledwie w 12 tygodniu ciąży , z tym że my nie pytaliśmy wtedy o płeć, jakoś nam to pytanie umknęło podczas badania ;)
przyszli rodzice gratki z okazji kolejnych zębolków, u nas jeest 12 i zamierzają chyba trójeczki wyjść lada moment bo dziąsełka sa juz w tych miejscach białe:)

Do góry