reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej. U nas w porzadku, ja juz funkcjonuje zupelnie normalnie (chwalic tego kto wymyslil zeby nie nacinac krocza). Miłoszek odpukac jest super grzeczny przesypia cale dnie inoce budzi sie tylko na jedzonko czuwa moze ze 3 godz dziennie:szok:Ciekawe jak dlugo potrwa ten blogostan:cool2::cool2:Musze niestety bardzo uwazac na swoja diete bo szkodzi mu wiele rzeczy, po kawalku pomidorka mial bole brzuszka, wczoraj zjadlam kilka kulek winogrona i nad ranem znow byl krzyk, takze pozostaje mi bardzo okrojona dieta:zawstydzona/y::zawstydzona/y:No ale wole juz czegos nie zjesc niz sluchac placzu.
Anna_ajra a ty jak sie czujesz jak ten czas szybko leci u ciebie juz polmetek:szok:Dobrze ze Michasiowi nic gorszego sie nie stalo
Patrysia tak samo niedlugo i wasze bobaski beda na swiecie. I jak po wizycie wiadomo juz??
Lileczka czytalam dziekuje:-D
Rekinasia i jak bedzie kolejny bobas??Fajnie by bylo nasza rodzina sie rozrasta;-)
Agawa nocki w sumie nie takie zle oby tak dalej:tak:
Gosiu szczesliwej podrozy abyscie bezpiecznie dotarli na miejsce:tak:
Syneczkijak chlopcy, a ty juz zapomnialas ze chcialas coreczke pamietam ze plany jakies byly na wrzesien??
Margaritta jak dziewczynki tesknia pewnie za babcia??
Upsss musze uciekac bo glodek sie obudzil;-)Buziaki

reklama
Hej!

Dziewczyny wpadam na chwilkę do Was żeby się pożegnać przed wyjazdem:tak:.
W domku powinniśmy być późnym wieczorkiem 15 września więc najpóźniej 16-go się odezwę. Prawie 2 tyg bez bb:szok:, jak ja to wytrzymam...:sorry:. Myślami na pewno nie raz będę z Wami, pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie i dzieciaczki:-):-):-):-).

nie będzie dzidziusia, jeszcze nie teraz :-D już dwa testy zdążyłam zrobić - wczoraj wieczorem i dzisiaj koło 6tej, ale mnie ten wynik negatywny nie przekonywał :))
mój skarbek dzisiaj znowu wstał 5:30 :( leżał z nami do 6tej a potem postanowił, że dość tego leniuchowania.generalnie im później go kładziemy, tym wcześniej wstaje, ale pojechaliśmy wczoraj na chwilę do sklepu i tak wyszło... kupiliśmy Igorowi w H&M trochę fajnych ciuchów, dziecię nam wyrasta :tak:
rano myślałam, że trochę dośpię w łóżku, ale jeździec mnie obudził, siedział na mnie okrakiem, skacząc pupą na moim biodrze, a że się nie zerwałam, to dla lepszego efektu jeszcze ręką w ramię stukał i śpij człowieku w takich warunkach! chodziło o czytanie - wóz strażacki, mówię wam, te pożary, wozy strażackie, sikawki, dość mam tego :-D:-D:-D Boba budowniczego też mam dość - kiedy moje dziecko zacznie czytać bardziej ambitną lekturę??? :))

rekinasia jakies zepsute te testy pewnie kupilas;p;p
Kasiu a ja jakos z dnia an dzien zyje ;p
a co u ciebie widze ze miloszek slicznie spi i b udzi sie tylko na jedzonko swietnie masz:)

Dziewczyny ja znów zaganiana:tak: no dosłownie dnia mi mało. Pewnie przez te jazdy bo to i dojechać musze i dzieciaki ciagle ze mna. Od dzis zaczęła sie szkoła tzn. od jutra i juz nie beda miały tak dobrze;-)tylko najmłodsi będa jeździc w czwartek ostatnie dwie godzinki we wtorek zrobiła mi egzamin ZDAŁAM:-D:-Dkurcze jak sie cieszyłam powiedziała ze jeśli tak pojade na główym to zdam nerwa iałam nie powiem ciekawe czy na głównym bedzie wiekszy.
W sobotę byliśmy w lesniczówce na pieczonym świniaczku kurcze jaki pyszny nie mialam z kim zostawić chłopaków więc zabralismy cała ekipe i nie żałuje chłopaki wyszaleli sie w lesie posmakowali prosiaczka i wiele innych atrakcji:-D:-Dkaszanka kiełbaski z grila, ciasta i wiele innych
jak sie troszkę obrobie to fotki na tajnym wkleje:tak:
Mam urwanie głowy w domu wrogie obozy polityczne:-Dchłopaki startuja na przewodniczacych szkoły i każdy program układa ile kłótni:cool2:mam przez to.
anna ajra super że wesele udane
gosiu udanego urlopu duzo słonka:tak:
Kaskax super że Miłek jest grzecznym dzidziusiem oby mu tak zostało:tak:
patrysiu daj znać kto gości u ciebie:-D
Dziewczyny pozdrawiam Was gorąco ide rozdzielec moje obozy:-D:-D:-D

Hej
Dziewczyny jestem po wizycie bedziemy mieli 100 % CORECZKE :-D:-D:-D:-D
Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Ona :cool2: jest zdrowa :tak::tak::tak::tak:
a wogole to ekarz do mnie ze mam juz starszne duzy brzusio i czy czasem nie mam blizniakow hahaha ale jest jedno wiec jest git :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a na zdjeciu slicznie widac ze to Ona :tak:

No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec.... :eek::-:)confused2:
moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo :sorry: - no wiecie o co chodzi :confused2:

Ania hahah wrogie obozy, dzieciaki przygotowują przemowy do wyborców?? :-D ale wypasiony weekend w leśniczówce a egzamin zdasz tylko trzymaj nerwy na wodzy :-)
Patrysia gratuluję dzieweczki :-D
Przyszlirodzice myślisz, że zanieść te testy do reklamacji??? hehhe, to by się sprzedawczynie ukontentowały...

reklama
Patrysia Mega Gratulacje!!! :-) Cieszę się ze Wam się udało z córcią - parka super!!!!

nApiszę ogólnie bo... za dużo Was mi tego życzyło aby moje marzenia sią spełniły- Dzięki kochane to bardzo miłe:-)

Kasia n- super że Miłoszek taki kochany ale to chyba wszystkie Miłki takie grzeczne:-)

A mój Kamil był dziś 1szy raz w przedszkolu i...............nie chciał wracać do domu:wściekła/y: - zobaczymy jak długo???

Lece się myć i lulu i tego samego Wam życzę tzn spokojnego snu.Pa

Do góry