reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Patrysia super:-D:-)
Agawa a moja Julka niesetty do przedszkola nie poszła za dużo chętnych a z racji tego że nie pracuję przenieśli ją na listę rezerwowych:wściekła/y::no: Poki co cieszy się stwierdziła że "w przedszkolu były same nudy i z nudów aż rysowała":eek::eek: ciekawe kiedy ja będę miała oznaki szaleństwa bo z dwójką cały czas w domu ... o matko:szok::rofl2:

Helol
widze ze dzieciaczki w przedszkolach:) dzielnie chodza
cloe- i to jest wlasnie bez sensu bo jak matka ma znalezc prace jak ma dziecko w domu:angry: no chore to :wściekła/y:

oto Polska właśnie, ale gdyby to faceci zajmowali się dziećmi... to szybciutko byłby system opieki, który by ich z tego wymiksował :eek: mam kolegę w Szwecji i ciągle przekłada jakieś terminy, bo a to z dzieckiem do lekarza, a to szczepienie albo rozpoczęcie roku w przedszkolu, u nas dalej większość uważa, że to sprawy mamusi...

A mnie chandra dopadła od kilku dni ale od wczoraj taka porządna. Nie mam sił na nic ani tym bardziej ochoty. Siedzę, myślę i mam juz wszystkiego dość...powodu nie znam :confused2:
Na ulicach pustki taka cisza że szok, chłopcy poszaleli dziś tylko ryk i jęk ja już chce koniec dnia a tu dopiero 10.30 :-(

Siemaracha moje drogie! :)

Jakie Wy macie tempo to ja nie mogę:szok:Człek 2 dni nie ma czasu zajrzeć a Te (w sensie Wy) szkryfią że aż wióry lecą:-D

Anna_ajra,Rekinasia- o co kaman z tym szyfrowaniem? Nie możecie się doczytac moich przejrzystych pościków? Baby jedne!!!:-D

Margaricia-masz absolutną rację! Nalezało mi się to twoje wirtualne lańsko. Powinnam sie cieszyć z tego co mam,ale czasem mnie dopada i sobie nie radzę....

Patrysia- gratki mocniaste za siostrzyczkę dla Sewcia!!!!!:tak:I jeszcze spóźnione ale szczere uściski urodzinkowe:-) Mam nadzieję,że z tym kredytem się wyjaśni i będzie ok.

Anna_ajra- cieszę się że Michaś dzielnie zniósł Waszą nieobecność:tak: Mam nadzieję,że i ja dam radę tak się świetnie bawić;-)I masz rację oczywiście,że prasowanie nie zając-nie ucieknie,posłuchałam Twojej rady,olałam to i mam jeszcze większą kupę do wyprasowania:-p:-D

Agawa-byłaś w Łodzi? Nic się wcześniej nie pochwaliłaś,a gdzies bym tam na Ciebie zapolowała:-D

Kasia- tylko pozazdrościć takiego samopoczucia świeżo po porodzie:tak:Następnym razem jak sie da tez będę się bronić przed nacinaniem krocza. Buziaczki dla Was!!!

Rekinasia-Marcelek też mnie regularnie ujeżdża:-DA zatem doskonale Cię rozumiem:tak:No i co z tym Twoim patentem na przespane nocki?

Ania31- będzie dobrze z tym examinem-trzymam kciuki:tak:Tylko ten stres,który tak trudno opanować,juz ja to znam-nerwus ze mnie pierwsza klasa:-( Widzę,że kampania wyborcza u Ciebie:-D Dobre:-)

Cloe- jak to wręczyli Ci wypowiedzenie? Przeciez Ty jesteś na urlopie wychowawczym-to tak można? :shocked2:

Syneczki- głowa do góry!!!:tak:

Mysza-hop,hop!!!

No to się mnie udało nadrobić:-D Spadam Laski do jakiejś roboty póki moje dziewczę odsypia sobie nocke. Sciskam Was mocniachno!!!

Cześć dziewczyny!:happy:
Dziś coś kiepsko się czuję… Michaś też marudny. Chyba ta zmiana pogody.:-(

Gosia 78 – do usłyszenia 15 września, szerokiej drogi!;-)
Syneczki2 – jak było na parapetówie z ostatniej chwili?
Nie przejmuj się, chandra minie… Mój Michaś też dzisiaj cały dzień marudzi i z pieluchą po mieszkaniu chodzi.:no:
agawa1 – jak tam 2 dzień w przedszkolu, nadal tak fajnie?
cloe – przykro mi, że dostałaś wypowiedzenie.:-( Oby nowa praca była satysfakcjonująca.
A do przedszkola jeszcze zdążą dziewczynki pójść.
patrysia – zdrówka Wam życzę!:tak:
lileczka – wiem, że informacje dotyczące płci trzeba przyjmować z rezerwą. Także poczekamy jeszcze.;-)
kaskax25 – buziaczki dla chłopców!
Rekinasia – w H&M można znaleźć święte ciuszki! Też lubię tam kupować. Jestem ciekawa kiedy Igorowi przejdzie z tym porannym wstawaniem…?:eek: W tym miesiącu nie wyszło z rodzeństwem dla malutkiego, ale może tym razem się uda?:-p:-D
A Szwecja, owszem ciekawy kraj pod każdym kątem.
Ania31 – myślę, że na właściwym egzaminie będzie większa nerwówka… choć nigdy nie wiadomo. W każdym razie trzymam kciuki i cieszę się, że tak dobrze Tobie idzie.:happy:
Zytka - coś czuję, że ta sterta prasowania przypadnie mi w nagrodę za "dobre" rady... haha...

Pozdrawiam Was wszystkie!

Ostatnia edycja:
Cloe- jak to wręczyli Ci wypowiedzenie? Przeciez Ty jesteś na urlopie wychowawczym-to tak można? :shocked2:
Ano można jeśli np firma ogłasza upadłość . :cool:
Przyszlirodzice mnie to już się nawet nie chce tego komentować Porażka:crazy:
Rekinasia nie wiem ile pokoleń jeszcze by u nas panowie zaczęli myśleć w ten sposób :crazy:
A co do H&M to ostatnio trochę tam poszalałam :rofl2:też uwielbiam tą firmę :tak:ceny jeszcze nie straszą a rzeczy naprawdę świetnie się nosi Julka ma ich chyba pół szafy :tak:Oliwka poki co dodziera po siostrze :-p

Hej
dziewczyny na sam poczatek dziekuje za gratulacje i wspieranie nas przy tym kredycie :-)

agawa - no z jednej strony fajnie jak Kamilek chce chodzic do przedszkola ale jak mowisz ze nie chce stamtad wychodzic to ciezko bedzie... z czasem sie przyzwyczai ze tam sie dlugo nie zostaje :-D

rekinasia wiecej powinno byc takich facetow ktorzy wiedzieli by jak to jest zajmowac sie dzieckiem :tak:
no a test chyba musial byc przeterminowany hihih :-p:-p:-p

syneczki - kochana nie zalamuj sie bedzie dobrze obojetnie co Ci dolega :tak:;-)

zycia oj dziekuje bardzo za zyczonka urodzinowe :tak:

reklama
No a co do kreytu to pozalatwialismy to co mielismy ona powysylala dokumenty i jeszcze muasileismy jechac do Lukasa po zaswiadczenie o calkowitej splacie kredytu (ktory byl do lipca br.) ale dadza nam go dopiero za 2 tyg bo tyle sie czeka na niego :sorry: i jest odplatny 20 zl :confused2: jeszcze nic nie dali a juz za wszystko biora :wściekła/y:
ale ten dokument bedzie juz tylko warunkiem wyplaty kredytu :tak:
a jutro decyzjaaaaaaaaaaaaaaa :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Bojeeeeeeee sieeeeeeeeeeeeeee :szok::szok::szok::szok::szok:
3mcie kciuki :tak:

Do góry