reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę... Dziękuję za życzenia! :-)
Nakładkę wybraliśmy tą z Disney'a. Mnie przekonał zapach, o którym pisała Syneczki2, a męża wygląd i cena :-D

Jutro raczej się nie odezwę (roczek chrześniaka), więc spokojnej niedzieli życzę!;-)
Buziaczki

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwile mam do Was pytanie :-)

powiedzcie mi gdzie sa najtansze drzwi wewnętrzne (lazienka, pokoj) :oo::confused:
z gory dziekuje za odpowiedzi :laugh2:

no to ja mykam bo jade do leroy merlin, praktikera, itd
a potem do Panstwa G. zapytac sie kiedy sie wyprowadza (juz oficjalnie) bo wujek od mojego bedzie nam robil kafelki i chce wiedziec kiedy mze zaczac bo teraz nie ma roboty....
no a nam zalezy na czasie :tak:

no to sie rozpisalam... :cool2:

helol;]
Patrysia- i jak panstwo G?
Ania- my mlodej wczoraj kupilismy nakladke z disneya:) miala byc pachnaca a nie pachnie wogole pewnie sie wypachnila od lezenia w sklepie;p;p;p mloda juz zrobila sisiu wczoraj:) i przed wczoraj nas zaskoczyla bo pobiegla do kompania i w lazience stoi jej nocnik i mowi mama sisi poszla do nocniczka i zrobila :tak:
a tak cwaniara to wola ze chce ee idzie do kibelka posiedzi pourywa sobie papieru, powrzuca do kibelka i stwierdza ze juz nie chce.

wogole od 2 dni chodzi i cigle jest nie chce nie chce am am nie chce sisi nie chce aaa :wściekła/y: no coz podlapala nowe slowo;p

a i znalazla sobie nowa kolezanke uwaga ( w lustrze) chodzi i gada do lustra zeby tego bylo mala to daje do lustra ciastka i picie i mowie dzidzia chcesz a jakw ychodzi z pokoju to mowi dzidzia papa :tak:

Ostatnia edycja:
witam
cos z wczoraj... :laugh2:
bylismy w praktikerze, obi i leroy...
kupilismy lampy karnisze umywalke z bateria do lazienki (bo jeszcze sie zmiesci :laugh2:) i zlew dwukomorowy do kuchni... no i chyba to wszystko a reszta to jakies pierdolki :confused2:
bylismy u wujka i powiedzial ze zrobi nam w prezencie kafelki gdzie tlyko bedziemy chcieli (za darmo :laugh2::laugh2::laugh2:) ale sie ciesze... tylko ammy dac mu wczesniej znac...
no a Panstwo G. powiedzieli ze 25 koncza im budowe wiec powinni do tego czasu sie wyprowadzic a jak nie to do konca miesiaca ale jakby mialo sie jeszcze w listopadzie przedluzyc :sorry2: to beda spali w campingu - nie wiem czemu juz tego nie robia :confused2: ale dobra:sorry2:
no do tego trza zaplacic jeszcze ubezpieczenie za samochod ( w tym miesiacu - jak mus to mus :confused2::confused2:)

no ja juz po sprzataniu, troche sie narobilam ...
maly poszedl spac a ja za niedlugo szykuje sie za obiadek :-D

Hej dziewczyny!
My już od piątku u moich rodziców:tak:. Wesele fajne, dużo więcej ludzi niż na poprzednim ale zabawa i tak udana. Jaś dzielnie przeżył nockę bez mamy wtulony w dziadzia. Z kolejnego wesela raczej zrezygnujemy, pójdziemy tylko na ślub. Dość na razie tego imprezowania:-D

Anna ajra - spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe - dużo zdrówka i spełnienia marzeń:tak::-).
Margaritta- dziewczynki super:tak:! A o nasze mieszkanko ma dbać moja koleżanka:tak:.
Zytka, Anna ajra - dzięki za życzenia udanej zabawy podczas wesel:tak:
Patrysia - widziałam nową fryzurkę, super!

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny cieplutko!

przyszlirodzice
my taka umowe mamy spisana u notariusza ze do 15 pazdziernika maja prawo tam mieszkac a potem pelna wlasnosc mieszkania przechodzi na nas :tak:

gosia
zazdroszcze Wam takiego balowania no ale nie dziwie sie ze amcie juz dosc tyle imoprezowaliscie ze czas na odpoczynek
dziekuje za komplement :laugh2:

reklama
U mnie niewesolo. Dzis rano dowiedzialam sie ze tesc zmarl:-:)-(Nie spodziewalam sie tego w zyciu:no::no:Jeszcze maz byl u niego w sobote i wszystko w porzadku niby bylo, choc skarzyl sie na bole w klatce piersiowej:no:No i maz zdazyl wczoraj wyjechac do Niemiec a jutro wraca na pogrzeb ojca. Najgorsze ze ja chyba na pogrzeb nie pojade bo co z Miloszkiem:-:)-:)-(Mati tez akurat chory:no:Wszystko sie wali, smutno mi:-:)-(

Do góry