reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-)
Dzień za dniem mija i niby każdy trochę inny, ale jakoś wszystko takie same… dzień świstaka.:dry:
Malutka rośnie i zdrowo przybiera. Wczoraj dała nam trochę w kość i nie chciała spać… och! Jak to dobrze, że to drugie i ostatnie.:-p
Jeśli chodzi o bilans 2-latka (przyszlirodzice), to jesteśmy już po. Wczoraj byli moi chłopcy u pani doktor. Michaś rozwija się zdrowo, wszystkie parametry w normie. Zdrowe dziecko to szczęście nie do ogarnięcia!:-D

przyszlirodzice – cieszę się, że wracacie do zdrowia! Mam nadzieję, że dobry apetyt będzie dopisywał Twojej małej na dłużej. :happy2:

Pozdrawiam!

reklama
Hej :-)

Patrysia pozdrawia i kazała ucałować dzieciaki :-D :-) Nikolka doszła do wniosku że urodzi się :-D ale nie wiadomo kiedy :-)

A ja ze swojej strony Mikołaj ma uczulenie - nie wiadomo na co :-( sucha skóra na maksa :-( Więc szukamy przyczyny

Pozdrawiam

Mysza- a moze od mrozu?
Aniu- dobrze ze Michas sie ładnie rozwija :) i buziaki dla Martynki;] ;*
hehe a wedlug suwaczka Nikolka ma jeszcze troche czasu;p stwierdzila ze zimo na dworze, sniegu pelno to co sie bedzie pchac;p

anna ajra skąd ja to znam u mnie to samo każdy dzień niby inny (chyba z nazwy)a wszystko takie same. Teraz jeszcze cała 4 mam przez cały dzień w omu u nas w szkole ferie zimowe i ja dostaje:wściekła/y: jakieś zajecia twórcze musze wymyślac moim dzieciom bo sfiksuje do końca ferii:baffled:ciagle im sie nudzi. Dzis np piekliśmy pączki pół dnia z głowy było . Może nie bedzie tak źle:tak:
Dobrze że Michaś rozwija sie dobrze:tak:

Patrysiu
czekamy nawieści od Ciebie i Nikolki

Helloł :-)Już któryś dzień siedzę z dziewczynami w domu i chyba oszaleję:szok:Przeziębione są więc siedzimy w domu a nudzą się :shocked2:co chwilę trzeba im czas urozmaicać:baffled: Już nie mam siły ,dosłownie
Aia31 zam twój ból:tak:;-)
Ciasta jeszcze nie robiłam :zawstydzona/y: ale dziś na pewno:tak:
Mysza na twoim miejscu w pierwszej kolejności wyeliminowałabym mleko mandarynki, kakao, czekoladę i zmieniłabym proszek na antyalergiczny
Anna ajra Dzień Świstaka:tak::-D sama lepiej bym tego nie ujęła:-D:tak:;-) Witaj i w mojej codzienności:tak:i jeszcze raz ci napiszę że Martynka jest przecudowna:tak:
Gosia78 co u ciebie? Jak radzisz sobie bez męża:confused:
Na bal przebierańców u Julki rodzice muszą być przebrani i nie mam pomysłu co wymyślić:dry: Pomóżcie pliiiisss:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Cloe widzę cię jako dobrą wróżkę :) kawałek zrolowanego w stożek kartonu na głowie pomalowanego na granatowo i w gwiazdki, z końca rulonu troche tiulu puścić, do tego jakaś różdżka - kawałek kijka z przyklejoną gwiazdką na końcu i może jakiś satynowy szlafrok??? :-D w każdym razie dłuższa szata
lubwiedźma chyba jest łatwa: trochę węgla na policzki, przyczepiona kurzajka, chutska na głowie zawiązana pod brodą, jakieś szarobure ciuchy i miotła w garści :-D uwielbiam bale przebierańców, kiedyś wystąpiłam jako łoś, zrobiłam sobie pysk z torby papierowej, rogi z wypchanych rękawiczek przymocowanych do opaski i pluszowa ruda narzuta na grzbiet :-D:-D innym razem byłam bocianem - też mega proste: krótka czarna spódnica, czerwone rajstopy, biała bluzka i czerwony dziób z papieru i czarne skrzydła
ehhhh dziewczyny, myślałam, że jak się ma więcej niż jedno, to znika problem zabawiania, bo zabawiają się nawzajem?? a tu się okazuje, że nadal trzeba wymyślać atrakcje??? :szok:
Igi dzisiaj pobudka 5:20 :((((
Kluska szkoda kotka :( podziwiam twoją parę dziewczyno, trzymam kciuki za sukces przedszkola :D
Myszaaa my przestrzegamy diety, ale skóra nadal jest czasem sucha, zwłaszcza, że jest sezon grzewczy.... a od jakiegoś czasu zarzuciliśmy parafinę do kąpieli, ale chyba się z nią przeproszę....

Wpadłam tylko powiedzieć ze jestem i czytam, ale nie wiem co napisać i w zasadzie nie mam na to najmniejszej ochoty. Nic się nie dzieje prócz tego że popadam w jakis beznadziejny stan...
Pozdrawiam wszystkie dziewczątka

Cześć Dziewczyny!

Melduję się i ja. Marcyśka w kąpieli to ja mam chwilę dla siebie. Już tak dawno nie zaglądałam,że aż mi wstyd:-( Ale widzę,że póki co żadnych wieści od Patrysi, może Nikolka jutro postanowi się urodzić-obchodziłaby urodzinki razem z braciszkiem,a Patrysia miałaby mniej kłopotu z urządzaniem imprezek :-D

U nas w zasadzie bez większych zmian,remont pomalutku się robi, teraz czekamy na wejście elektryka. Nie może zacząć póki nie będzie miał projektu i tu jest problem bo ja się wciąż czepiam i ciągle nie ma ostatecznych wersji...:-( Czekaja nas jeszcze zakupy i to mnie przeraża:szok:
M od jutra cały tydzień będzie jeździł na jakiś kurs do Wawy,pobudki o 5!:sorry2: Będziemy z Marcyśką uziemione w domu,bo przecież jest tak zimno że nie wyciągnę tego piecucha z domu za żadne skarby :)

Nie wiem co jeszcze chciałam Wam napisać,jakaś nierozgarnięta jestem ostatnio... Przesyłam Wam buziaki i pozdrowionka za to wszystkim bez wyjątku!!!

reklama
Do góry