Minesota
Fan(ka)
Myszko, Aniu macie już wybrane imiona?
Moje się kryje :-) Więc póki nie wiem kto - nie mam pomysłów :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Myszko, Aniu macie już wybrane imiona?

Syneczki ech to ci się narobiło Nie wiem czy tulasy są potrzebne Jakby co to wirtualnie prześlę ci mocne ściskańce
U nas zima rozchulała się na całego Julka cały tydzień w domu siedzi bo tyle śniegu że nie mogę wyjechać samochodem
Jak przyszykowania do świąt? Co dajecie naszym maluchom pod choinkę?
a co reszta nie wiem :-) 

słychać tak cenioną chrypkę u jednego z chłopców podejrzewam ze to Oluś, a Wiktorek jaka dykcja mmmm możesz być dumna 
oczywiście list został przeczytany i wysłany a w nim "Proszę o autko, piłkę i puzzle" domyślny mikołaj jednak dobrze zaopatrzył się w prezenty choć przed czasem
.
No przepraszam bardzo koloruje? koloruje, nie wyjeżdża po za linie estetycznie klei klejem, ślicznie układa puzzle, klocki i inne edukacyjne zabawy tez potrafi okiełznać, komputer komorka to też dla niego pryszcz i co mam opóźnione w rozwoju dziecko bo nei ma talentu do rysowania? niech się liczą ze słowami 

Domek masz przepiękny chłopaków nie odsłuchałam zostawiam to sobie na potem Ja na wsi nie mieszkam ale i tak gdy samochód nie odpali z powodu mrozu lub zasypie tak że ruszyć nie ma jak ,olewam wszystko i Julka zostaje w domu Narazie mogę sobie na to pozwilić ale jak na nowo zacznę pracować ( daj Boże) będzie gorzej, więc poniekąd cię rozumię
ja się cieszę z mojego mieszkania w bloku
i już drugą zimę spokojnie wychodzę z bloku - ale pamiętam że jak szukaliśmy domku - to byłam w szoku gdzie są umiejscowione niektóre genialne działki... brak dojazdu do drogi publicznej... wewnętrzna droga - którą trzeba samemu odśnieżyć - nic innego tylko terenówkę z pługim zanabyć :-)