Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja chodzę do pracy tak 15-20 minut w jedną stronę, oprócz tego po schodach na 5p, ale to chyba niewystarczający ruch.Mama stacha poszukaj może w twoim mieście są zajęcia dla kobiet w ciąży. A pozatym wystarczą spacery jakieś niedługie 2km i do porodu też lepiej bo ciało naciągnięte i wygimnastykowane. Więcej nic niewiem ale chętnie sie dowiem![]()
Kurcze, w pierwszym trymestrze dużo nie jadłam bo miałam mdłości, a wówczas przytyłam najwięcej, teraz jem ciut więcej bo bardziej apetyt dopisuje ale wolno tyję, tylko brzuch mam ogromny . . . Ja ruchów jeszcze nie czuję choć od kilku dni podejrzewam, że może maluszek daje jednak o sobie znać. Zapewne okaże się wkrótce :-)mamastacha ja mam akrnet na basen i mam zamiar raz na tydzien sobie chociaz chodzic poplywac. ale tak szczerze to mysle, ze jak masz przytyc to przytyjeszwiadomo ruch troche pomoze. a duzo jesz?
Cieszę sie, ze mnie przyjelyscie. Właśnie wróciłam od położonej( mieszkam w Danii), która mierzyla mi ciśnienie i słuchałam jak bije serduszko mojego prawdopodobnie synka( tak z kolei powiedziała mi druga położna na USG) . Nie czuje od dwóch tygodni w ogole ruchów, więc trochę sie juz martwilam, ale jak usłyszałam serducho to mi ulzo.
Na basen bym z chęcią pochodziła, ale boje sie infekcji.