reklama

Lutóweczki 2014

marta ja tez zelazko mam ale uzywam hmmm przy wielkich wyjsciach hehe

dzasti sama wiesz jak sie z soab czujesz i jak z twoja waga jest:) mowisz, ze masz nadwage wiec na pewno powinnas uwazac na dodatkowe kg choc to tylko tak latwo sie mowi;)

reklama
Fakt ciasta to mi fajne wychodza, zreszta gotowac w ogole gotuje dobrze choc w ciazach smak trace nie wiem czemu :szok:, ale nie lubie gotowac
Urodzinki robimy w sobote, moj mial w poniedzielek ja mam dzis. Ale razem zawsze robimy, jakos poreczniej.
U nas chyba z 26 stopni ide do parku z mala potem zajrze

Monila aa to ja też zapraszam do mnie jak uwielbiasz prasować :) ja tak samo jak Beti przy wielkich wyjściach hehe
Wcześniej wszystko prasowałam, ale odkąd poszłam do pracy nie miałam juz na to czasu i przestałam :)

Witam :-)
Spotkało mnie dzisiaj coś bardzo miłego!! Robiłam zakupy z moim w carefourze, mieliśmy tego troche i stanełam w kasie pierwszeństwa. Przedemną byli jakieś dziadki a potem kobieta której zostały nawyki z ciąży bo miała słoiczki i pampersy do kupienia ale mniejsza z tym. Stoje w tej kolejce a nagle babka z kasy prosi mnie do przodu i informuje ludzi że to kasa pierwszeństwa a pani (w sensie ja) jest w ciąży:szok::-D Boszzz jakie to było miłe :tak: Mąż powiedział że nigdzie sam na zakupy nie chodzi:)
Odnośnie wagi to nie mam jeszcze w domu takiej, waże sie tylko na wizytach i czasami u mamy jak mam możliwosć ale myśle że spokojnie 3kg będzie. Ale nie zwracam na to tak uwagi bo pierwsze ważenie było w lato a jak teraz wejde w jeansach itd to wiadomo że będzie 2kg więcej :-D
Nie prasuje jak nie ma takiej potrzeby, a zmywarki nie mam jeszcze ale jest to w planach po zakupie wózka :-D
Zaraz dodaje zdjęcia mojego dzisiejszego kasowego brzucha na odpowiednim wątku.

hej ho;-)
Jestem po;-)
Myg ale Ci się udało:szok: Ja w kasach pierwszeństwa mogę sobie stać w 'kerfurze'..w drugiej ciaży postałam, postałam i jak przyszła moja kolej to pytam się jak egzekwowane jest pierwszeństwo. Dostałam odpowiedź, że jak sobie Pani załatwi z ludźmi w kolejce to ok, ona się szarpać nie bedzie i każdej kobiety w kolejce oglądać nie zamierza:baffled:
A wy sobie tutaj arbuzy, mango zajadacie , luzik macie;-)
Ja nie znoszę sprzątać. Nie nawidzę:sorry2: Moze ze wzgledu na to, że mieszkam tu gdzie mieszkam o kompletnie nie czuję nic. Mogłabym tu brudem zarosnąć i w nosie bym miała:baffled: Nie zależy mi w ogóle. Sprzątam bo muszę, bo dzieci bo wiadomo-trzeba. Może jak się wprowadzimy w końcu do siebie to poczuję, że to moje miejsce i pokocham dbanie o dom.

U nas pogoda cudna jest, po obiadku gdzieś wyskoczymy.

Cześć!
Nie mam chwili, żeby usiąść i coś napisać-zaczął się rok szkolny i z czasem kiepsko:sorry2: Rano zawozimy dziewczynki do przedszkola (Małgosia nie płacze, ale przykro jej, że nie jest w grupie z Basią), później do pracy-kończę różnie, zazwyczaj muszę chwilę poczekać, żeby je odebrać z przedszkola, później do domu-jakiś szybki obiad i prawie wieczór się robi:blink: Dodatkowo ogarniamy bałagan wokół domu, bo kontener mają niedługo zabierać i szkoda byłoby, żeby pojechał pusty-w końcu za niego płacimy;-)
Powiedziałam dyrce o ciąży-ucieszyła się, uściskała:tak: Tylko, że ona myśli, że ja będę chodzić do pracy do końca stycznia-a ja już teraz wiem, że tyle na pewno nie pociągnę:no:
Dziś do pracy idę na 18-zajęcia z wieczorówkami:tak: Także cały dzień jestem praktycznie w domu, tyle że o 16 jest zebranie w przedszkolu i muszę tam być:tak: Dzisiaj już posprzątałam cały dom, zrobiłam pranie i ugotowałam leczo:tak:
Poczytam Was trochę i poodpisuję:blink:

Myg fajnie, ze tak ładnie Cię potraktowano :tak:

Kasia, ale Ty zapracowana kobieta jesteś!! PODZIWIAM!!

Kerna zobaczyłam pierwsze 7 sekund i wyłączyłam. Nie chcę dalej tego oglądąć....

Katia na pocieszenie Ci napiszę, że tam stoi mama dziecka i kameruje pewnie ojciec:baffled: nie wyobrażam sobie stać i patrzeć na takie maltretowanie i NIC nie robić:szok:

reklama
Dla mnie to jakaś masakra. Tak samo jak dzisiejszy temat Rozmów w toku, gdzie rodzice cieszą się z tego, ze biją dzieci. Super metoda "wychowawcza" :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry