Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, ale nie lubie gotowac 
Boszzz jakie to było miłe
Mąż powiedział że nigdzie sam na zakupy nie chodzi

Ja w kasach pierwszeństwa mogę sobie stać w 'kerfurze'..w drugiej ciaży postałam, postałam i jak przyszła moja kolej to pytam się jak egzekwowane jest pierwszeństwo. Dostałam odpowiedź, że jak sobie Pani załatwi z ludźmi w kolejce to ok, ona się szarpać nie bedzie i każdej kobiety w kolejce oglądać nie zamierza
Moze ze wzgledu na to, że mieszkam tu gdzie mieszkam o kompletnie nie czuję nic. Mogłabym tu brudem zarosnąć i w nosie bym miała
Nie zależy mi w ogóle. Sprzątam bo muszę, bo dzieci bo wiadomo-trzeba. Może jak się wprowadzimy w końcu do siebie to poczuję, że to moje miejsce i pokocham dbanie o dom.
Rano zawozimy dziewczynki do przedszkola (Małgosia nie płacze, ale przykro jej, że nie jest w grupie z Basią), później do pracy-kończę różnie, zazwyczaj muszę chwilę poczekać, żeby je odebrać z przedszkola, później do domu-jakiś szybki obiad i prawie wieczór się robi
Dodatkowo ogarniamy bałagan wokół domu, bo kontener mają niedługo zabierać i szkoda byłoby, żeby pojechał pusty-w końcu za niego płacimy;-)
Tylko, że ona myśli, że ja będę chodzić do pracy do końca stycznia-a ja już teraz wiem, że tyle na pewno nie pociągnę
Także cały dzień jestem praktycznie w domu, tyle że o 16 jest zebranie w przedszkolu i muszę tam być
Dzisiaj już posprzątałam cały dom, zrobiłam pranie i ugotowałam leczo