reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Ale tu dziś cisza... Myślałam, że na wieczór będzie trochę czytania a Panie widzę zajęte ;-) Ja właśnie owocową kolację sobie szykuję i kładę się oglądać Mam talent :) Ciekawe co nas dziś zaskoczy...
A połówkowe wychodzi mi 2 października czyli 21/22 tydzień :)

Witam sie dzis wyjtkowo wieczorkiem ale strasznie zabiegany dzien miałam ... rano spowiedz potem zakupy .. poznije byłam an cmentarzu grobek posprzatac dokładniej , a na koniec byłam u tesciowej bo jutro mamy odpust no i zjezdza sie rodzinka wiec było troszke szykowania ;-)

miłego wieczorku wam zycze :*

zaczyna sie dla mnie ciezki tydzien ciazowy :-(

a ja dzisiaj nie najlepiej się czułam, pierw ból głowy a potem krzyż i brzuch trochę i ogólnie psychicznie jakaś taka zmęczona...
mam nadzieje że jutro będzie lepszy dzień. Mamy zaplanowane kino całą rodziną i obiad po za domem.

czekam aż mąż wylezie z wanny i włączamy jakiś film.

dobrej nocy!

i jeszcze jaaaa :-) Na dobranoc coś napiszę :-) Monila proszę Cię, nie kracz!!!! Myśl pozytywnie przecież każda ciaża jest inna i tego się trzymaj!!!! Bolące jesteście, ja też ledwo siedzę hehe pokopałam w ogródku, truskawki juz prawie obrobione a krzyż i kość ogonowa boli okrutnie! Monila aj imprezka się szykuje :-) Miłej nocki !

reklama
Wpadłam życzyć dobrej nocki. Ból pleców minął po masażu męża . Goście ciągle siedzą i spać nie chcą więc poszłam do łóżka z dzieckiem i juz na dol nie schodze. W łóżku wygodniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry