reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Dzień dobry. Ja jak pisałam weekend poza domem bo mąż maluje. Oczywiście pogoda niekorzystna, ja sie zaczęłam martwić bo już czułam baby a tu od 2 dni cisza. Mąż oczywiście mi mówi żebym nie ściągala złych myśli i ze na pewno jest wszystko wporzadku. Staram sie myśleć pozytywnie ale czasem mnie coś nachodzi :(

witajcie, pisze ze szpitala w nocy zaczelam krwawic... No i musze zostac na jakis czas. Pojechalismy do naszego szpitala w Espoo, ale lekarz odeslal mnie do Helsinek, gdyz tam jest wiecej specjalistow.. szereg badan za mna..:((( mam zle przeczucia. Trzymacie sie cieplo

kesti ale robili usg i z dzieciem ok? jej trzymaj sie i koniecznie daj nam znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monila a ty w 20 tyg urodzilas czy jka to bylo bo nie pamiatam? uszy do gory kochanienka:)

kerna alez obolala jestes:) i pracowita:) mam nadzieje, ze jeszcze spisz;)

eve to iwtaj w klbie bo ja wczoraj swirowalam, ze dziecka nie czuje. i wmawialam sobie, ze cos sie stalo bo bylam u rodzicow a nich malowanie okien i smierdzialo:/ no ale jak przycisnelam z wieczora brzuszek nogami troche to zaczelo bejbi fikac:)

Dzień dobry! Z rana takie wiadomości!!!!!! Kesti staraj się panować nad nerwami, plis daj znać jak sie dowiesz. Wierzę, że to jakaś głupotka, moze krwiaczek jakis i sie oczyszcza.....będę mysleć o Was :******** Faktycznie ten weekend jakiś taki dziwny. Beti rozśmieszyłaś mnie tym postem :-D, że śpię? Ja już obiad robię a jeszcze o 3 nad ranem musiałam jechać kawał drogi, tzn robiłam za taxi :angry: Także łeb mnie boliz niewyspania a jeszcze i ta pogoda też daje się we znaki bo leje i ciemno i zimno i ogólnie doopa. Nie martwcie się jeszcze ruchami , jeszcze za wcześnie na regularne kopniaki :-)

Czesc dziewczyny u mnie tez dzis pogoda barowa albo lozkowa a ze do baru to nie mam po co isc to wybieram lozko:)

kesti trzymaj sie kochana, mysl pozytywnie, wiem ze latwo sie mowi, bedzie dobrze, musi byc

reklama
WItam ja juz od rana na obrotach :-p na 8:00 w kosciele byłam odraz po nim poszłam na budy i kupiłam słodkosci oraz sliczny kolorowy wiatraczek dla mojego syneczka i serduszko lizaka takie małe ... oczywiscie odrazu zaniosłam małemu niech mu sie pieknie kreci ... ;-)
Beti mi w 20tc odeszły wody a urodziłam w 30tc ... ale tak jak obiecałąm od dzis porawa i pozytywne myslenie;-)

Kerna bidulko ty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry