reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Hej, ale się dziś wkurzyłam. Znalazłam super 2 pieluszki wielorazówki w necie, ale babka jest ze Stargardu Szczecińskiego i mi teraz mówi, że tylko odbiór osobisty, a ja nie znam nikogo w Stargardzie żeby mi mógł je odebrać i wysłać.. :( chyba będę wyć do księżyca ;(

Edit: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;P zgodziła się wysłać :))

Ostatnia edycja:
no my już po szpitalu szwy zdjęte więc już czekam do końca września i niech idzie do przedszkola :-D

BBAnna gdzie w manufakturze wybór patrzę na stronę H&M tam mi się cos podoba jadę do sklepu i oczywiście nie ma

Grzechotko ja w Manufakturze nic dla siebie nie znalazłam fajnego w dziale ciążowym, ale w Galerii już tak. Chyba to zależy od dnia. Jak są wyprzedaże, to trzeba szukać. Teraz to bieda z tym straszna :-p

wspolczuje wam dziewczyny u mnie dzial ciazowy w h&m jak maly butik w polsce,od wyboru do koloru, ja kupuje 38 bo mi brzuch roznie a tylek nie za bardzo a nie lubie jak cos na mnie wisi,jedne wlasnie takie obcisle jeansy. tutaj to tylo w ciazy chodzic takie fjne sa ciuch na ciezarowki :tak:

verita tak to już jest do Polski nie zawsze trafiają najlepsze kolekcje nie mówiąc już o tym że różnia się w zależności od miasta ba nawet od sklepu. U nas są 3 H&M a najgorszy asortyment jest w porcie masakra nic tam nie można dostać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry