reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Dzień doobry, witam się pięknie, wyszło u mnie słoneczko. Niedawno dopisałam się do Waszego wątku "Poznajmy się" i chyba na liście lutówek. Dziś próbowałam troszeczkę Was podczytać, ale przerosła mnie ta "produkcja" - nic to, miło, że się dzieje. Skończyłam robić risotto i nie miałam pojęcia, że dwie szklanki ryżu potrafią aż tak się rozmnożyć. Pozdrawiam z Jeleniej Góry, Karolina

Poczytałam Was i widzę, że intensywnie rozwija się temat zakupów. Ja, tak jak napisałam w wątku, nie poszaleję...

Ale dziś czuję się zmęczona, wróciłam jakąś godzinę temu do domu i od razu do łóżka. I najchętniej nic już bym nie robiła...ale pranie się pierze więc zajęcie będzie.

ja tez czekalalm caly dzien az chlop z pracy wroci a on z kolega bo pralke nowa musza montowac :szok:we dwoch??:cool: teraz czekaja az sie pranie wysuszy , na szczescie nastawilam program 45 minut, sprytna ja:tak:

uuuu i znow cisza wieczorem:) zagladam, zagladam i nic ;)

u mnie w miescie jest hm ciazowy ale nie oszalalam. nie planuje nic tam kupowac. nie widze potrzeby bo teraz przeciez i tak modne sa rzeczy luzne, dluzsze wiec spokojnie sie zmieszcze a jeszcze pozniej sie przydadza;)

Beti ja jestem :) Ale też przelotem ;) Miałam nic już nie robić, ale mąż zadzwonił, że będzie rano więc wzięłam się za ciasto i sprzątanie ;) Bo ogólnie to mnie zaskoczył, że myśli nad naszą rocznicą...w sumie pierwsza to jeszcze pamięta heh ;-) To i ja, żeby głupio nie było, zrobię ciasto z jakimś sercem na środku ;) Miało być w kształcie, ale okazało się, że nie mam takiej formy a wycinać się boję...Kerna teraz przydałyby się Twoje zdolności :-)

Dopiero skończyłam. Ale jednak nie wrzucę zdjęcia tego tortu, bo jednak moimi "zdolnościami" nie mam się co chwalić ;-) Do torcika będzie obiad poza domem i wystarczy :) Aaa zapomniałam, mąż chce nowe buty to niech potraktuje je jako prezent rocznicowy haha

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie
Wiem, że to może już za późno by dołączyć do Was ale...też jestem w ciąży (i to swojej pierwszej:)) a termin mam zaplanowany na 27 lutego 2014 r. Byłoby miło jakbym mogła do Was dołączyć.
Jakoś pomału ogarniam tą stronę ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co zdążyłyście obgadać od czerwca wiec proszę o wyrozumiałość:)
Mieszkam w Gdańsku jestem na L4 i mam troszkę czasu by spędzić go z Wami:)
Pozdrawiam i życzę kolorowych snów
Ewa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry