reklama

Lutóweczki 2014

MasterKindziula gratuluje synka
Kerna ubije cie ,za makowca ,teraz caly dzień chodze i o nim mysle
Verita obyście duzo i szybko sprzedali wszystko
Monila a coz to za zachcianka?:-)

u nas pogoda super,troche wieje ale słoneczko grzeje mocno,mlody spi a ja mam chwile na lapka bo tak to od rana walcze w kuchni, w końcu urodzinki synka to najważniejsze swieto w domu:-)

reklama
witam i ja,
ja mam dzisiaj dobry nastrój i przypływ energii.
Od rana sprzątam i porządkuje. Zaraz się biorę za obiad a potem czekam na gości.

masterkindziula- gratuluję synka. Tak jak pisze Beti synki są fajne i takie mniej skompklikowane stworzonka z nich;-)

;) happymamma podoba mi się takie określenie, w punkt.

Beti synki na pewno są super, w końcu to NASZE synki! a u Ciebie z tą parką to idealnie, a happymamma to już w ogóle wesoła gromadka, tylko podziwiać! jak Ty sobie radzisz z takimi szkrabami, jeszcze będąc w ciąży, na tą chwilę dla mnie niewyobrażalne, aczkolwiek trójka mi się marzy.

Sylwia7 sto lat dla synka! 3latek to już poważny mężczyzna, duże przyjęcie się szykuje?

Dziękuję b dziewczyny ;)
Synuś od rana kopie mnie na uspokojenie, żeby Mama tyle nie analizowała i nie kombinowała.
Ustawiłam sobie jedzenie w kilku miejscach dzisiaj, jako że wg Pana doktora brzuszek ciut mały. Mąż mi robi domowego hamburgera, a Mamusia pomidorową z ryżem. Od razu po pracy lecę się opychać!

MasterKindziula gratulacje :-) Jest nas coraz więcej - synkowych mamuś :) Powiem Ci szczerze, że ja to właśnie myślałam, że mniej problemu jest z dziewczynkami i też cały czas zastanawiam się jak sobie poradzę...Ale po wypowiedziach dziewczyn zmartwienia idą w kąt i zostaje tylko spokojny czas oczekiwań :-)

Monila narobiłaś chęci na gofry...jak tu teraz zaradzić hmm...Tylko gorzej, że miejsca nie mam już na jedzenie ;-) A w ogóle to mam takie wrażenie, że najlepsze gofry są tylko nad morzem, bo jednak jak jem gdziekolwiek indziej to już tak nie smakują ;)

Mnie udało się kupić tanio buty na taki okres jesienno - zimowy myślę będą. Oczywiście z kolorem musiałam zaszaleć - czerwone :-) i teraz czekam na kurtkę, może znajoma pani ze sklepu coś upatrzy w hurtowni oczywiście też w jakimś szalonym kolorze żeby zima smutna nie była :-)

witam
tu wejść to jak zwykle samka mi narobicie pysznym jedzeniem...
kerna makowiec wygląda super!!!!! ja nigdy sama nie robiłam ale mam przepis fajny i może kiedyś w końcu spróbuję
monila jak gofry??

happymama
ale masz ciekawą rodzinkę:tak:
verita fajnie, że macie gdzie posprzedawać wszystkie graty

masterkindziula
gratuluje synka
marta to poszalałaś z kolorkiem butów;-)

my w końcu urlop zaczynamy więc leniwie dzień leci, rano byłam u kosmetyczki a zaraz będę mecz oglądać.
miłego weekendu

MasterKindziula gratulacje :-) Jest nas coraz więcej - synkowych mamuś :) Powiem Ci szczerze, że ja to właśnie myślałam, że mniej problemu jest z dziewczynkami i też cały czas zastanawiam się jak sobie poradzę...Ale po wypowiedziach dziewczyn zmartwienia idą w kąt i zostaje tylko spokojny czas oczekiwań :-)

a to pewnie zależy od charakteru też, mój syn jest dzieckiem z problemami ale i tak jest mniej skomplikowany "w obsłudze" niż córki. Przede wszystkim nie wybrzydza w ubraniach, nie obraża się , nie strzela fochów itd.;-)

masterkindziula- ano wesołą mam gromadkę:tak: radzę sobie normalnie, po prostu o tym nie myślę, rodzina mówi na mnie "matka-terminator" :-D
a trójka dzieci jest fajna- polecam!;-)

Witam wszystkie. Dzis rano mialam kontrole w szpitalu, wszystko w jak nalepszym porzadku I TERAZ UWAGA wreszcie Nasze dziecko wyeksponowalo swa tajemnice i MAMY CORECZKE:):):):) Jestem wniebowzieta, bardzo chcialam miec tez corke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry