reklama

Lutóweczki 2014

reklama
DZiewczyny dajecie czadu z tym makowcem haha. Ja się opchałam maku że mi uszami wychodzi a jeszcze tyle makowców czeka..wyszło 8 i zamrozę sobie na świeta :-) Będzie mniej do pieczenia :-) Ciasto na makowca tego co ja robiłam z ciasta krucho-drozdżowego robi siebardzo łątwo, ja robiłam z 2kg mąki i kilograma maku. A najlepsze jest to, że przepis 'na oko' :-) Ja dzisiaj na działce wiertarką udarową kułam betonowe płyty na drogę i plecy mnie nawalają. Macie problemy z koscia ogonową? Bo mnie czasem takie jakby prady przechodzą od tej kości..taki mocny ból. Masterkindziula i Kesti gratuluję chłopaczka i dziewczynki w brzuszku!!!! Beti parka bedzie, super naprawdę! Ja teraz wolę mieć dziewczynkę, fajne są ale faktycznie moja młoda to fochy rzuca o scianę milion razy dziennie i cóz..tak ma a i to ma swój urok :-) No katia to jeszcze śpi czy co????

Katia to dzis gdzies na jakas imprezke miała isc ... ale kurcze cały dzien sie nieodzywała ... mam nadzieje ze miło spedziła dzien ;-)

Kerna wyslij no mi jeden makowiec :-p

Dziewczyny jeśli jeszcze któraś jest, czy niska temperatura u rocznego dziecka jest groźna? Koleżanki córcia ma teraz 34 stopnie :szok: była u mnie nawet pożyczyć termometr bo myślała że jej sie popsuł i tak samo pokazuje. Mierzy pod pachą. Wczoraj mała miała gorączkę. Pierwszy raz spotykam się z taka niską temp. i sama nie wiem co jej doradzić.

Gabi ja może nie do końca się znam, ale na chłopski rozum próbowałabym ją ogrzać porządnie i mierzyć temperaturę co jakiś czas. A jeśli będzie się taka niska utrzymywać to leciałabym na pogotowie...No tak myślę, bo czasem to tylko chwilowy spadek.
Kerna Ty to masz sił :) Podziwiam :-) Ja to bym czasem leżała i nic nie robiła najchętniej, a Ty tu szalejesz za nas wszystkie czasem ;-)

Ja spędziłam prawie cały dzień u mamy, najadłam się pysznie :) A teraz już leże i odpoczywam. Wydoiłam cały dzbanek herbaty i biegam co chwilę wiadomo gdzie ;-) Noc pewnie minie na podobnej zasadzie. A mama mówiła żeby nie pić na noc haha :-D

Gabi ja radziłabym zrobic tak jak pisze marta :tak:

Marta a widzisz trza było słuchac mamy :-p hahah ja tez taka madra i duzo pije a poznije biegam jak szalona do wc :-p

a tak wogole to ja ide juz spac , wiec spokojnej nocki wam zycze

reklama
Dzięki. Właśnie ja też jej tylko tyle doradziłam.

No nic, ja zmykam się położyć bo coś mnie żołądek boli (pewnie po obiadku z kfc :dry: ) a do tego mamy lekkiego doła z m. bo musieliśmy oddać naszego zwierzaka, był u nas 4 lata i jednak się do niego przywiązaliśmy. Myśleliśmy że synek będzie bardziej rozpaczał a on to przyjął spokojnie a nam ciężko się pozbierać...

Miłej nocki kochane i miłych snów (bo takie fajne są teraz w ciązy... ;-) )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry