reklama

Lutóweczki 2014

Kati u mnie akurat lekarz pytał czy chce zwolnienie , i mysle ze wiekszosc lekarzy tak robi no bo to przeciez ty jestes w ciazy i ty masz odpoczywac a nie lekarz:-p mysle ze twoj tez zapyta cie czy chcesz zwolnienie czy jeszcze chcesz pracowac :tak: tak wiec jesli tylko chcesz zwolnieni to jak zapyta to powiedz ze chcesz i tyle , mysle ze problemu nie bedzie :-) a jesli cie nie zpaytac (co bardzo mało proawdopodobne) to mozesz sama zapytac o zwolnienie :-D NIc sie nie martw lekarz nie moze ci odmowic zwolnienia .

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki :) Jutro na pewno poruszę tę kwestię na wizycie.

Brzuszek mnie pobolewa. Chciałabym się położyć chociaż na 10 minut... Jeszcze godzina w pracy i drugie tyle w korkach :-(

ojj przytulam :* no to smiało stawaj przy swoim jutro :-)
wytrzymaj jeszcze te 2h :-)
ja lezez w domu w stroju kapielowym :-p haha taki skwar a u mnie jeszcze bardzije grzeje bo mieszkamy na poddaszu :-p wiec sauna jak nic :-p

Kasoku tryzmac kciuki bedziemy bardzo mocno :-)

a ja własnie zrobiłam sobie świeżuteńki chlebus z kiełbaska swojska ( robiona przez wujka) i z musztardka mmmm pychotka:-p

czesc,jestem
kurcze nie wiem po co jechaliśmy do sadu ,sprawa trwala 5 minut,nastepna w październiku
potem kino,bylismy na Kac vegas 3 ,fajny ale widać ze już przeciąganie dla kasy,jednak 1 była najlepsza,teraz ja już w domku a maz poszedł po młodego do przedszkola

u mnie tez teraz zrobil się skwar(rano było pochmurnie i zimno),ja mam wentylator pod sufitem i powiem wam ze w upaly to moje wybawienie

co do zwolnienia to ja jestem od początku czerwca,powiedzialam ze pobolewa mnie brzuch,praca po 12 godzin i dostałam zwolnienie ,jutro wizyta i mam nadzieje ze dostane dalej bo nie wyobrażam sobie stać na nogach 12 godzin

Dziewczyny czy Wy też macie taką niemoc...normalnie nic mi się nie chce, tylko bym leżała i nic nie robiła...mobilizuje mnie tylko codzienne wstawanie do pracy bo tak bym zgniła na kanapie chyba ... ;)

Monila ale mi smaka narobilas ta kielbaska swojska

Ni_kusia ja mam straszna niemoc ,kurcze jak praowalam miałam porządek w mieszkaniu,obiady porobione ,poprasowane a teraz wstyd mowic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczynki!! Z całego serca gratuluję pozytywnych serduszkowych wizyt i witam nowe lutóweczki!! u mnie też straszny upał. Właśnie wróciłam z wycieczki przedszkolnej z moją córcią i odpoczywam. Miałam jeszcze dwie dziewczyki pod opieką więc dały mi popalić!! Teraz leżę i odpoczywam :) Monila ja też mieszkam na poddaszu, jak weszłam do salonu miałam 29 stopni:szok:, ale na całe szczęście mamy klimatyzację, więc teraz mam przyjemne 25:)
Kasoku trzymam kciuki za jutrzejsze usg, będzie dobrze :)
Dziś też przywitały mnie rano okropne mdłości, ale to dobrze, znaczy że jest ok :) chociaż podobno przy bliźniakach jest jest dużo gorzej niż przy ciąży pojedynczej:eek:

reklama
Sylwia zapraszam :-):-):-):-)

a ja wypatruje na niebie jakisch ciemnych chmurek albo wogole jakisch chmurek i nic nie ma :-p

ni_kusia ja tez taka nie moc mam ,nawet niechce mi sie wstawac do wc :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry