hej pamiętacie mnie jeszcze? :-) próbowałam kilka razy do was napisać ale mój telefon nie chciał ze mną współpracować i zawsze się kończyło dla niego źle
Ajentka83 ja też wczoraj robiłam glukozę ale mi normalnie pozwolili wyjść na spacer a że obok jest park i słonko świeciło to skorzystałam z okazji mam nadzieję że przez to nie wyjdzie jakiś sfałszowany wynik
Sandra82 gratuluje synka ;-) powiem Ci że pocieszyłaś mnie bo mi w chińskim wyszło że będzie synek a bardzo bym chciała córę ;-)
Anamari mnie też ciągnie w pachwinach, dobrze że nie doszło do upadku ;-)
Katia trzymam kciuki żeby było ok :-)
Grzechotka za Ciebie też trzymam kciuki żeby obeszło się bez szpitala ;-)
Selerowa u mnie też ogarnianie podłogi należy do zadań mojego męża ;-) a nich też się chłop wykaże od czasu do czasu
Kesti dobrze że nie na brzuch poleciałaś uważaj na siebie ;-)
Gabi ja też tylko na brzuch i piersi stosuje kosmetyki dla kobiet w ciąży a tak to na normalnych balsamach jadę :-) ja dostałam grzechotkę w zeszłym tyg a dziś dostałam paczkę z Bebilonu z płytą z kołysankami ;-)
Edda śliczne obrączki ;-) ja swoją obrączkę zgubiłam 3 dni po ślubie :-

zawstydzona/y:
Myg kochana dbaj o siebie i jak najwięcej wypoczywaj trzymam kciuki żeby było dobrze i dzidziuchna się nie śpieszyła na świat ;-) będzie dobrze musi być!
Ja glukoze miałam wczoraj w pierwszej ciąży jakoś łatwiej mi to badania poszło a jutro idę na wizytę ciekawe co tam słychać u malucha ;-) Niestety moja wizyta pokrywa się czasowo z pasowaniem mojego syna w przedszkolu i jakoś ciężko mi się pogodzić z tym że mnie nie będzie razem :-( ale wysyłam męża z moja siostrą żeby małemu przykro nie było
Choróbsko mnie niestety dopada zaczęło się od kataru a teraz i odrywający kaszel doszedł ale syrop z cebulki już czeka tak więc mam nadzieję że szybko się wyleczę. Jutro czeka mnie dzień pełen załatwiania spraw i na uczelni i w banku aż mi się odechciewa

ale pociesza mnie ta wizyta po południu więc dobrą motywacje mam

Uciekam bo jestem u mamy a jeszcze trzeba dojść do domu wykąpać małego i nareszcie iść spać :-)