ajentka83
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!U nas dziś również leniwa niedziela. Jestem strasznie niewyspana bo jacyś id..ci urządzili sobie pod naszym blokiem ring czyt. bójki, przyjechała policja, krzyki, wrzaski. Na co dzień to bardzo spokojna okolica, większość młodych rodzin z dziećmi ale jeden nastolatek wykorzystał fakt, że rodzice wyjechali zrobił imprezę w garażu :/ i zaczęło się... Ehhh, siedzę i ziewam.EDDA (niestety mam problem z edytorem i nie mogę pogrubiać czcionek) mi gin powiedziała, że najlepiej wykonać to badanie między 24 a 26 tyg. ciąży, żeby w razie W, jak najszybciej wprowadzić dietę itp. ja robiłam w 26t 2d i powiedziała, że ok.Odnośnie gadek na temat płci. Mnie straaaasznie wkurzało, jak wszyscy życzyli mi dziewczynki bo my nie nastawialiśmy się na konkretną płeć tylko chcieliśmy mieć drugie dziecko. Teraz ciągle słyszę, że wszyscy mi zazdroszczą, że parka a koleżanki co mają synków, że tak marzą o dziewczynce :/ Mi jako mamie pierwszego syna nie marzyło się o córce, nawet byłam przekonana, że drugi będzie chłopiec, oczywiście teraz jak już wiem, że córeczka to bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać, oczywiście wpadłam w szał dziewczyńskich zakupów ale na początku śmiałam się do koleżanki, że ja nie umiem nic wybrać z działu dla dziewczynek bo zaraz kieruję się do chłopców i tam tyle mi wpada w oko ale jakoś szybko się nauczyłam 

Najważniejsze, żeby dzieciątko urodziło się zdrowe i to, że jest nam dane mieć dzieci, tyle par ma teraz problem, że w ogóle o płci nie myślą byle by tylko udało się zajść. Co do imion ja też na każdym kroku spotykam się z krytyką, kręceniem nosem na wybrane imiona czy to teściowa, czy bliska koleżanka, uważam, że to niestosowane, mi również nie podobają się "stare" imiona ale mam wiele koleżanek, których dzieciaczki mają tak na imię i do nich super to pasuje. Ja po prostu swojemu dziecku takiego imienia nie dam i tyle ale jest to każdego indywidualna sprawa i nigdy żadnej mamie nie powiem, że wybrane przez nią imię mi się nie podoba bo to jej dziecko, ona się cieszy, podoba jej się, dlaczego mam komuś sprawiać przykrość. Każdy z nas jest inny i ma inne gusta.MYG Kochana trzymaj się dzielnie w dwupaku, oby spinanie brzuszka się uspokoiło i żebyś mogła spokojnie wrócić do domku.