• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

Witam,

Jestem również po wizycie u ginekologa. Na badaniu usg niestety było widać tylko pęcherzyk :( Z uwagi na moje wcześniejsze poronienie ma badać przyrost hormonów w przyszłym tygodniu i ponowna wizyta za dwa tygodnie. Wtedy też dostanę L4. Prosiłam aby dano mi już je wczoraj, ale lekarz powiedział, że chce najpierw stwierdzić prawidłową ciążę i wówczas wystawi zwolnienie lekarskie. Muszę jakoś przeżyć jeszcze te dwa tygodnie w pracy a stres tam mam niesamowity...

reklama
Katia - robie ostatnią. Bo musze być pewna czy ładnie przyrasta, gdyż mam problemy z tarczycą, oraz wysoki eprzeciwciała antyTPO wskazujące na Hashimoto - choroba autoimmunologiczna - organizm atakuje sam siebie, swoje zdrowe komórki, moze odrzucić przeszczepy jak i fasolinkę...

Wiec - tak nie dajmy się zwariować - masz rację, ale u mnie trochę inna kwestia i chyba rozumiesz :)

A Kasiaczku to nie wiedziałam, ze sprawa tak wygląda :) Na pewno ładnie wszystko przyrośnie :)

Loma nie rozumiem dlaczego lekarz nie dał Ci zwolnienia. Przecież w takiej sytuacji to tym bardziej powinnaś wypoczywać. A co do pęcherzyka, to pewnie owulacja się opóźniła. Za dwa tygodnie będzie piękne serce :) To czekamy na wyniki bety

WItam :-)

ja juz od rana zajadam pysznego paczusia , ahh takiego miałam smaka ze mezus przed praca musiał zesjc do piekarni:-p

Katia ja na dzis mam takiego plana ze ide do tesciowej i bedziemy robic gołabki :-p chodza za mna juz 5 dzien ;-)

Loma trzymam kciuki za nastepna wizyte i za serduszko :&:& kurcze co za lekarz nie dał ci l-4 ;/:wściekła/y:

Hej kochane;-)

Niestety dopadło mnie przeziębienie - ból gardła...Zakupiłam sobie tantum verde w aerozolu i psikam i jest odrobinę lepiej. A wszystko przez klimę w pracy:( Powinnam pójść na L4 bo nie wskazane jest się tak przeziębiać w moim stanie...

Mimo wszystko życzę Wam Miłego Dnia ;-)

ni_kusia zdrowka :* no moze wato pomyslec o l-4 w takim razie;-)

jejciu znowu taki skwar , ale ponoc od jutra załamanie pogody:-p a szkoda troszke bo miałam ochote na gilla :-)

Beti dzięki bardzo za artykuł:)
Monila cieszę się że wszystko OK :) a serduszko na tym etapie tylko widać, słychać chyba dopiero po 10 tygodniu:)
Loma rzeczywiście dziwne że Ci nie dał zwolnienia, ja ze względu na stresującą prace też poszłam na L4.

Moje plany na dziś to wielkie pranie :D:D a w między czsie jakiś obiadek i leniuchowanie....gorąco jest tak, że się nie da wytrzymać... pieska idę nakarmić :)

małkus tak serduszko tylko widac ale biło regularnie :-) lekarz powiedział ze bije jak dzown :-p

ja tez włąsnie pranie robie a włąsciwie to samo sie robi :-p koło 13 musze podejsc do kolezanki dac jej moje l-4;-)

reklama
Verita wesoło masz pewnie z coreczka:-) ja nie zauwazyłam zebym przytyła albo spuchła jak narazie :-p jem wszystko na co mam ochote , najwyzej po ciazy zrzuce zbedne kg :-p po pierwszej ciazy udało mi sie szybko zrzucic to co mi przyszło w ciazy a nawet i wiecej , ale napracowac sie musiałam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry