reklama

Lutóweczki 2014

Verita ja też czuje sie spuchnięta i to bardzo tym bardziej że problem z zaparciami dalej nie minoł :zawstydzona/y:

mam juz dośc ..boli mnie juz mega brzuch ... wczoraj zjadłąm chyba z 6 ogórków kiszonych popijałam wodą z i jeszcze do tego kefir pól litrowy .. zagryzłam to suszonymi śliwkami.. i nic... syrop jaki mi moja lekarka pozwoliła wziąśc to taki dla noworodków ... masakra wykończy mnie to ..
Przez to chyba w 10 tyg juz bede miala brzuch przy czym w 1 ciązy do 27 tyg mialam tylko 4 kg na plusie ..

Monila
chrześnicy jakoś to wytłumaczysz ... zobaczysz jak sie ucieszy że w brzuszku masz dzidziusia :-D moj synek codziennie tuli sie do mojego brzucha i całuje go ... jest taki szczęśliwy ..

reklama
Witaj Edyta

Jej, skąd Wy bierzecie tyle siły i energii? Tu sprzątanie, tu ciasta, tu zakupy, a ja leżę i leżę. Z wielkim bólem i na raty rano ogarnęłam kuchnię i łazienkę. Miałam przy tym masakryczne mdłości i już byłam przekonana, że przywitam się z muszlą klozetową :/ Teraz jest ok, ale jestem słaba i rozdrażniona.

My weekend spędzamy w mieście. Na jutro mamy zaproszenie na grilla i mam nadzieję, że będę dobrze się czuć.

Odpoczywajcie Dziewczynki :)

edit: Hai współczuję Kochana :( :( nie mam pomysłu co CI poradzić, bo wszystkie znane mi sposoby już wykorzystałaś :( Może zjedź jabłko i popij colą?

edyta01- witaj na lutówkach :) widzę że też czekasz na czwartego maluszka tak jak ja :))

u nas przyjemnie się ochłodziło dzisiaj. Mdłości mam bardzo słabe na szczęście więc daję radę funkcjonować i mam wilczy apetyt!

wczoraj myślałam że się wykończę alergia jeszcze nigdy w życiu aż tak mi nie dokuczała nos mam jak menel cały czerwony i spuchnięty oczy załzawione masakra jakaś i nawet żadnym lekiem nie mogę się poratować a poza tym to bym nic innego nie robiła tylko spała i jadła a jeszcze mały mi strasznie daje popalić niby do 15 w żłobku ale później daje czadu ostatnio mąż zabrał go na 2h do parku potem ja z nim poszłam na godzinkę na plac zabaw i byłam pewna że jak przyjdziemy do domu to padnie jak pies pluto a tu o 22 musiałam go już na siłę kłaść spać
lecę robić zadania z anglika bo w życiu nie zaliczę tego semestru :-(

Sylwia dzieki ;-) jak tam synus ?

Kasiaczek powiem Ci ze sledzilam twoje testowanie,ponieważ tak jak ty mialam plamienie a pozniej 1 dzien krwawienia przed terminem @ i coś mi nie pasowało...w ostatniej ciazy mialam krwawienie przez 7 dni co wzięłam za @ co było błędem ,wtedy o ciazy dowiedzialam sie w 8-9 tc.

Happymama tak wyszlo ze to czwarty maluszek i nie ukrywam ze sie ciesze,tym bardziej ze mieliśmy zacząć staranka po wakacjach...a tu taka niespodzianka :tak:

Dzieki za mile przywitanie

Czesc dziewczyny ,chcialabym dołączyć do Was ...termin z OM wychodzi mi na 24 lutego,ale sądzę ze ciaza jest młodsza ,mój najmłodszy synek tez jest z lutego...pozdrawiam :-)

Edytko w tym watku tez cie bardzo goraco witam i jeszcze raz sciskam.

dziewczyny nie wiem jak to jest ale rano mam kaszel i gardlo mnie boli, potem przechodzi, poza tym u mnie jest upal i ja wymiękam, mdlosci sa ale zelzaly po odstawieniu lutki.

Edyta - a jak dostałam na poczatku to nie dowierzałam do końca ze to @ może być bo słaba jakaś, a gin powiedział - miesiączka :) no jednak się nei sprawdziło :)

reklama
Edyta - a jak dostałam na poczatku to nie dowierzałam do końca ze to @ może być bo słaba jakaś, a gin powiedział - miesiączka :) no jednak się nei sprawdziło :)

Kasiaczek złego gina pytalas :-p

Kasoku Witaj ...dobrze ze mdłości są mniejsze ,na początku ciazy przeważnie coś łapie ,a teraz macie upały i pewnie przeciagi są i o przeziębienie nie trudno ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry