reklama

Lutóweczki 2014

No to mi kamień z serca spadł - beta z dzis 103 mIU/ml urosła o ok 250% w ciągu 48h :)

no i piekny progesteron - 30,76ng/ml, a 48h wczesniej 25,5 :)

no i tsh spadło z czego sie ciesze ;)

czekam tylko jeszcze na przeciwciała!

reklama
jestem

no i zaliczyłam drzemke,musze no musze się przespać bo jestem nieprzytomna,pochlonelam tez loda,teraz gotuje młode ziemniaczki kalafior ,do tego kefirek i jajko sadzone,uwielbiam takie obiady mkoarza mi się z dzieciństwem jak ezdzilismy na wies do cioci

Hai ja na zaparcia pjie taka mieszanke herbat(melisa,koper wloski,rumianek i mieta),wszystko zaparzam i popijam caly dzień,pilam w poprzedniej ciąży,jak karmiłam małego no i tak mi zostało,teraz latem zaparzam rano ,dodaje lodu i plasteki cytryny

Kasiaczek super wyniki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ahh...ten upał mnie wykończy, kręci mi się cały czas w głowie, nie moge dłużej na nogach postać, jestem jak zwłoki. Ciśnienie mam bardzo niskie do tego :D:D czy ciepło czy zimno to niedobrze heh.
a wczoraj wieczorem miałam tak silne bóle brzucha chyba po tych czereśniach :-) przestraszyłam się i nospe wzięłam :D
czy wy też tak panikujecie na ból brzucha???:D:D

-kasiaczek- a mogę spytać jakie masz problemy z tarczycą ?? bo ja mam niedoczynność z hashimoto i powiem że trochę się tym denerwuję tym bardziej że tsh trochę podskoczyło do góry. W pierwszej ciąży dowiedziałam się o problemach z tarczycą dopiero w 4 msc no i maluszek trochę się pośpieszył na świat boję się że teraz może być podobnie :-(

Małkus na pewno po czereśniach bo ja mam to samo:-) a nospy w tej ciąży jeszcze nie brałam ale w poprzedniej miałam polecenie od lekarza 2x2 ze względu na silne bole

a jeszcze apropo sexu to my mamy zakaz na razie do końca 1 trymestru,potem zobaczymy
w poprzedniej ciąży mielismy zakaz do 25 tc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ahh...ten upał mnie wykończy, kręci mi się cały czas w głowie, nie moge dłużej na nogach postać, jestem jak zwłoki. Ciśnienie mam bardzo niskie do tego :D:D czy ciepło czy zimno to niedobrze heh.
a wczoraj wieczorem miałam tak silne bóle brzucha chyba po tych czereśniach :-) przestraszyłam się i nospe wzięłam :D
czy wy też tak panikujecie na ból brzucha???:D:D

Tak - ja panikuje jak mnei brzuch boli, ale wiem też ze to macica się rozpulchnia. choc czasami mi takie tłumaczenie nie wystarcza!

-kasiaczek- a mogę spytać jakie masz problemy z tarczycą ?? bo ja mam niedoczynność z hashimoto i powiem że trochę się tym denerwuję tym bardziej że tsh trochę podskoczyło do góry. W pierwszej ciąży dowiedziałam się o problemach z tarczycą dopiero w 4 msc no i maluszek trochę się pośpieszył na świat boję się że teraz może być podobnie :-(

Madzik- u mnie również niedoczynność z Hashi - własnie czekam na antyTPO bo miałam wysokie i się boje, a tsh z dzis 2,05 uIU/ml (0,27-4,2), a u Ciebie jak?? ciesze sie ze progesteron wysoko sie ma i się zwiększa!

Sylwia - co jest powodem zakazu seksu u Ciebie??

reklama
Malkus jak narazie nie mialam jeszcze bólu brzucha i niech tak zostanie .

U nas tez dzisiaj gorąco,wyslalam meza i synka na spacer a ja zostałam robic obiad .

Sylwia ja tez lubię takie obiadki :tak: ale ostatnio nie mam apetytu,dzisiaj zjadlam tylko banana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry