reklama

Lutóweczki 2014

Mnie wczoraj brzuch bolał tak, że maskara, mnie dodatkowo kłuje przy wypróżnianiu :dry: aż boje się czasem do łazienki chodzić. Mam nadzieję że to rozciąganie się macicy ale jak mnie boli brzuch jak na @ to się boję.

reklama
malkus nic nie poradzisz bedzies sie stresowac. choc pozniej juz to troche minie, zwlaszcza po tych 12 tygodniach:) a to lucie to czemu myslisz?

u mnie poki co z objawami cisza ale czekam na punkt 5 tydzien:/ az sie boje... troche mne brzuch pobolewa i oslabiona jestem, w glowie sie kreci. ale to rownei dobrze od pogody mze byc.

niestety nie - norma niby max 34, no ale u mnie zdiagnozowane Hashimoto, wiec się spodziewałam - zobaczymy co endo powie. A Hashi - to choroba autoimmunologiczna, ogranizm atakuje sam siebie zdrowe komórki, nawet fasolinke.. także musze mega uważac, no i rzecz jasna brac leki.

Witajcie :)
Ja dzisiaj po ostatniej nocce, spałam do 14 :-) a potem dentysta, było spokojnie :tak: Jak narazie zero mdłości, apetyt normalny,chociaż właśnie zjadłam mizerie całą :-) cały czas mam smaka na jogurty kefiry maślanki a najbardziej to koktajle:szok: ale to chyba bardziej z tej pogody. U mnie dalej skwarr czekamy na deszcz :cool:

reklama
edyta wazne, ze choc troche zjadlas! a jak sie czujesz?

myg ja pamietam w pierwszej ciazy obrzydzalo mnie tluste i slodkie. mialam ochote tylko na salatki i zdrowe jedzenei:) choc to na pewno tez przez wymioty. obus sie deszczu doczekala!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry