reklama

Lutóweczki 2014

reklama
myg no to razem czekamy na deszcz :-)

jejciu tak pojadłam gołabkow ze zaraz pekne :-p ale były tak pyszne ze powstrzymac sie nie mogłam :zawstydzona/y:

Kasieczek trzymamy kciuki za jutrzejsza wizyte &&&&

edyta no ja wlasnie poki co ok ale to wczesna ciaza jest. ale mam jak ty brak apetytu. i o dziwo nie chce mi sie slodkiego a uwielbiam!!!! ostatnimi czasy to codziennie pol tabliczki czekolady zjadalam:)

ja moglabym jesc caly dzien, dzis bylismy u chinczyka zjadlam z 5 talerzy, ledwo sie ruszalam, ale zauwazylam ze slodkie jak kochalam to teraz musze troche mniej bo mnie mdli troche po nim. co nie przeszkadzalo mi zjesc 2 lyzki nutelli prosto ze sloika :shocked2::tak::-D

Monila - aleś mi kobieto narobiła smaczycho na gołąbki :szok: Aż mi ślinka cieknie...

U nas dalej gorąco i okropnie duszno, coś mnie dzisiaj mdlić zaczęło i trzyma do tej pory... Bleeee....:baffled:

Kasieczek - trzymam kciuki moooocno zaciśnięte &&&& Będzie dobrze :tak::-D

Beti i oby samopoczucie juz takie zostało ;-)

Monila,Verita macie niezly apetyt :-p

Ja dosc duzo przybieram na wadze w ciazy ,takze teraz zamierzam pilnować to co jem ,co prawda teraz waga jest ok ale co to bedzie pozniej i czy po porodzie szybko zgubie kg ? :dry:

ja na apetyt nie narzekam ale niestety ciągnie mnie bardzo do smażonego i tłustego a nie powinnam bo w zeszłym roku stracilam woreczek żółciowy z powodu kamieni a w ostatniej ciązy miałam cholestazę więc teraz od początku powinnam trzymać lekkostrawną dietę:sorry2:

dzisiaj znowu zaliczyłam 2 godzinną drzemkę, kurcze szkody mi tego straconego czasu na spanie ale to silniejsze jest odemnie:tak:

wstajecie w nocy do toalety? ja standardowo zaliczyam pobudkę na siku o 4.00 rano ,nie jestem w stanie przespać całej nocy...masakra!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry