reklama

Lutóweczki 2014

Edyta ja tez w ostatniej ciąży przytyłam za dużo w stosunku do wagi dziecka. I chcę się pilnować ale jak jestem trochę głodna zaczyna mnie mdlic. To jem a sadlo rośnie. Jeszcze nie doszłam do mojej wagi a dobrze mi szło a tu udało się z następna dzidzia.
Jakie sa prognozy na lipiec w Polsce? Choć trochę słońca? ?

reklama
Dzien dobry :-)

jejciu u mnie juz od 6 wierca za oknem no oszalec mozna :wściekła/y:

hapymama ja tez w nocy wstaje na siku bo nie dam rade przespac całej :-p

Verita nic sie nie martw po tej ciazy zrzucisz wszystko :-)teraz sa bardzo fajne cwiczenia z Ewa Chodakowska ;-) ja tez bede razem z nia po ciazy cwiczyc , a zreszta mysle ze wiekszosc dziewczyn bedzie zrzucac kg wiec bedzie nam razniej ;-)

a ja dzis jade poogladac jakies komody no bo przeciez nie mam miejsca na maluszkowe ciuszki:szok:
u mnie dzis niebo zachmurzone i chłodny wiaterek wiec mysle ze bedzie ok ;-)

Kasieczek trzymam kciuki za wizyte &&&& i daj znac co i jak :)

Cześc dziewczynki!

Ja już po wizycie, niestety ciąża młodziutka i nic nie było widac jeszcze, ale endometrium rewelacyjne i wszytsko wygląda oki, tak jak powinno na poczatku ciązy, pęcherzyk widac jak beta jest conajmniej 500, a taki stan osiągnę w poniedziałek! dostałam Duphaston na dobre zagnieżdżenie fasolinki i witaminki! a na ból brzucha - rozciąganie macicy - magnez!

kolejna wizyta 3 lipca, juz powiedział ze z serduszkiem powinno być i z założneiem karty!

Ostatnia edycja:
no faktycznie ma cie apetyt:) ja dzis sie obudzialm z uczyciem ciezkosci na zoladku takze mdlosci wlcome to:) na razie sie ciesze jeszcze;)

kasieczek super, ze wszystko ok ale pewnie liczylas, ze zobaczysz choc ten pecherzyk:) a na nastepnej juz bedzie wszyyysto widac pieknie:)

happymam ja tam normalnie wstaje choc raz siku w nocy a w siacy z synem to byla makabra, co godzine:)

u mnie z waga jest ok, choc po porodzie ladnie schudlam to teraz mam 5kg na plusie. jaks ie je wieczorami slodkie to nie ma sie co dziwic:)

Beti - no liczyłam liczyłam że coś ujrze, ale trudno :) choc 3 lipiec to szmat czasu ale jakoś bedzie trzeba wytrzymac, moja ciąża może ma tyle ile Twoja :) cieprliwość i czekanie - tego uczyłam się przez cały okres starań, ale jakoś sie nie nauczylam :)

Hej :)

Ja też wstaję w nocy na siku. Ale robię to już na autopilocie i zaraz idę dalej spać :)

Gołąbka to bym sobie zjadła :D

Kasiaczek super, że wszystko ładnie się rozwija :) W takim razie czekamy na lipiec :)

Ja jeszcze nie myślę o stracie kg. Ale tak jak któraś z Was wspomniała pewnie wrócę do treningów z Chodakowską. Kiedyś już z nią ćwiczyłam, ale po wyczerpującej pracy brakowało mi sił i ochoty na brykanie z Ewą.

U mnie wczoraj nie popadało i nadal jest gorąco. Teraz mam otwarte na oścież okno w sypialni, to nawet trocę przyjemnie wieje.

Znowu spać mi się chce :/

A co do planów na dziś to muszę na chwilę pojechać na uczelnię, później do pracy, na zakupy spożywcze, do obi.... A wieczorem idziemy na grilla do znajomych. Mam nadzieję, że dobrze będę się czuć.

Ostatnia edycja:
witajcie weekendowo!

mnie dzisiaj mdli jakoś tak bardziej bleee...
muszę córkę zawieść na kinderparty z okazji urodzin koleżanki z przedszkola a po drodze zakupy spożywcze których w ostatnich dniach wprost nienawidzę bo większość produktów w sklepie wywołuje u mnie obrzydzenie:baffled:

tak się zastawiam czy oprócz Verity któraś z was planuje lot samolotem w tej ciąży. Mnie czeka 1,5 godziny lotu w sierpniu to byłby 15/16tc wtedy ,więc niby bezpiecznie. Muszę obgadać to jeszcze z lekarzem. Wakacje rezerwowaliśmy jeszcze w zeszłym roku i szkoda by było gdyby przepadły.
Ma któraś z was doświadczenia w lataniu w ciąży?

kasieczek to mialas owulacje pozniej?

happymamakurcze mi sie wydaje, ze mozesz leciec spokojnie:) moja kolzanka jaos w 6 miesiacu leciala do grecji a byla w ciazy z blizniakimi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry