Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A co do znieczulenia to u nas nie ma nawet więc w sumie nie muszę nad tym myśleć ;-) Niby fajnie, tak bezboleśnie wyglądają te porody ze znieczuleniem, ale słyszałam, że może przedłużyć poród i czasem jakieś komplikacje dla dziecka przynieść...jakoś wolę bez.
oblężenie jak niewiem chyba z 20osób przedemną
Jakiś facet mi miejsce ustapił na szczęście więc sobie posiedziałam, patrze ludzie się o miejsce kłucą 
i jak ja mam teraz ich poprosić o przepuszczenie, przecież mnie żywcem zjedzą
Posiedziałam poczekałam aż ci kłucący się wyjdą i weszłam bez jakichkolwiek pytań
wzrok ludzi, przerażająco-rozśmieszający 
kubeczek i sztućce też mam ale i tak zawsze są do posiłków z kuchni. Chodzi o to że jakbyście chcieli coś sobie zostawić, nalać heraty na pózniej to będzie czym zjeść;-)
Jutro wizyta na 18,30 dopiero
Torba prawie spakowana, musze sobie kupić szampon i żel pod prysznić taki malutki z rossmana, inaczej pójde z ośmioma torbami. Mąż już ma pościel naszykowaną tylko przeprasować i zakładać, chyba że do 20stycznia nie urodze to zrobie to sama. Ciuszki na wyjście gotowe. A w piatek jade na wizyte do znajomej co 27grudnia urodziła, już sie doczekac nie moge :-)
Niech sobie jakoś radzą pielęgniarki ;-) ale tam chyba mają te laserowe bo jak byłam na IP to mi badała laserowo na czoło więc wtedy chyba nie ma problemu obleciec wszystkie kobietki :-)