Ja sie też nie przejmuję dodatkowymi kg... Mi przybyło +12kg. Zrzuci sie co zostanie,maluchy z Nas wyciągną. Ani sie laseczki nie obejrzycie a one bedą tuptać a Wy za nimi- i już macie gimnastyke ;-)
Ja poprasowałam ubranka i zrobiłam 3 prania ręczniki,pościel,ochraniacze...Jutro dalesze prasowanie i musze sie Wam pochwalić spakowałam już część torby :-)
W piątek przychodzi do mnie położna to bede miała okazję by sie popytać w kwestii ubranek i czapeczek co zabrać do szpitala bo mam tego tyle że nie wiem co wziąśc z tego.
Dziś bigosik :-) a jutro mam w planach naleśniki z serem,z dżemem i może porobię troszkę racuchów z jabłkami :-)
Ja mam smaki na słokie od samego początku ciąży ale nie powiem,że np dziś mnie wzięło na makrele wędzoną i wsunęłam pół makreli-a co mi tam. Jak mam smaka to jem. Na niedziele bede robić bitki
Ja też mam zgagę najczęściej wieczorem albo nawet i w nocy mnie obudzi.A...jeszcze trochę wytrzymam.
Dziewczyny a puchną Wam nogi,ręce-bo mi nic a nic.A pije spooooro i chyba gdzieś mi sie ta woda odparowywuje.