paola890411
Fanka BB :)
Joasia- nie denerwuj się, mi się nic nie zapowiadało, nawet czop mi nie odszedł wcześniej
Doczekasz się!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Blindwillow- ja osobiście z pokarmem mam katastrofę, właśnie miałam zadać to samo pytanie dziewczyn rozpakowanym-jak u Was?
Ja jak odciągnę 20 ml to jest szał, małą dokarmiam....Tego "nawału" to chyba nie miałam bo w 3-4 dobie odciągnęłam mneij więcej 3-5 ml ...szał)Już piję karmi, bawarkę, herbatki z hippa kurna dalej nic...
Poza tym nie każdy ma nawał pokarmu, ważne, aby maluszek się najadał... Jeżeli jest spokojny i śpi i nie domaga się jedzonka, to pewnie zaspokajasz jego potrzeby... Zawsze możesz zważyć maleństwo przed i po karmieniu i notować jaki jest przyrost wagi przez ok. 2-3 dni... A najważniejsze, to uwierz w siebie i nie stresuj się...
;-)
Bawarka nic nie daje... Chodzi o to, żeby dużo pić, bo z czegoś ten pokarm musi się "natworzyć"...
choc czasem zdarzaja mu sie długie drzemki ale wteyd nie budze go tylko czekam az wstanie ;-)