paola890411
Fanka BB :)
Joasia- nie denerwuj się, mi się nic nie zapowiadało, nawet czop mi nie odszedł wcześniej
Doczekasz się!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Blindwillow- ja osobiście z pokarmem mam katastrofę, właśnie miałam zadać to samo pytanie dziewczyn rozpakowanym-jak u Was?
Ja jak odciągnę 20 ml to jest szał, małą dokarmiam....Tego "nawału" to chyba nie miałam bo w 3-4 dobie odciągnęłam mneij więcej 3-5 ml ...szał)Już piję karmi, bawarkę, herbatki z hippa kurna dalej nic...
Poza tym nie każdy ma nawał pokarmu, ważne, aby maluszek się najadał... Jeżeli jest spokojny i śpi i nie domaga się jedzonka, to pewnie zaspokajasz jego potrzeby... Zawsze możesz zważyć maleństwo przed i po karmieniu i notować jaki jest przyrost wagi przez ok. 2-3 dni... A najważniejsze, to uwierz w siebie i nie stresuj się...
;-)
Bawarka nic nie daje... Chodzi o to, żeby dużo pić, bo z czegoś ten pokarm musi się "natworzyć"...
choc czasem zdarzaja mu sie długie drzemki ale wteyd nie budze go tylko czekam az wstanie ;-)