reklama

Lutóweczki 2014

No i wkurzyli naszą Joaśkę i pójdzie sama rodzić bez położnych:-) może już po...ale i ak trzymam kciuki:-)

Kasoku, to czekanie na badania i wyniki mogą wykończyć, ale będzie dobrze:-)

MamaStacha:-) a u mne nie chcieli Jaśka:-)

Mikołaj wczoraj wieczorem wrócił do cyca. Znowu zaczęłam tracić poarm, ściągałam z obydwu 80 ml, modyfikowanym wymiotował. Więc w duszy tam z żółtaczką, wytrzymaliśmy 30 godzin, biliubina na pewno spadła:-)
Teraz leży koło mnie, rozgląda się i robi dziwne minki. Czasem przypomina mi żółwia Franklina:-) a czasem E.T.:-)
Ooooo chyba się wykupkać nie może, ale bąki idą:-)

Miłego dzionka:-)

reklama
Jak to ostatnio bywa skurcze są, z rozwarciem gorzej. Póki co leżę pod ktg. Będę dawać znać.

Załączniki

• 1392964867489.jpg
    1392964867489.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 64
Joasia kciuuukaaaaaasyyyyyy!!!zapis ktg oooooo:szok:jeszcze rozwarcie, rozwarcie!!!!!!

a ja dzisiaj noc miałam średnio na jeza, w końcu teraz Mlodemu dalam sztuczny i zasnal, bo moje cycki musza produkować.

Ostatnia edycja:
Joasia 3mam MOOOOCNO &&&&&&&&&&!!!!!!!!! Ty w tej ciąży to już chyba z 10 miesięcy jesteś haha. Mam nadzieję,ze rozwarcie sie porządne zrobi i maulszek bedzie wreszcie obok Ciebie...

A mi co jakiś czas brzuch twardnieje. Biodra mnie tak bolą i pachwiny że juz nie daje rady.
Dzis odwiedza mnie koleżanka z 3-miesięcznym Stasiem. Zatem idę sie zebrać trochę do kupy i coś ogarnać w chałupie.

Ciekawe jak tam edda89 z malutką...

Joasia trzymam kciuki za rozwarcie :-)&&&

a ja mam jakieś ciężkie dni ostatnio z mężem nie mogę się dogadać w sumie już od powrotu ze szpitala non stop się kłócimy, a jeszcze dziś Kacper wstał z temperaturą :-( jakoś mi tak strasznie smutno ten mój chce jeszcze dziś pępkowe stawiać co mi się w ogóle nie widzi :-(:-(

Joasia rowniez trzymam kciuk7 za rozawarcie. Oby dzis udalo Ci sie urodzic :)
Ja tez mam gorszy dzien Franek jakis marudny sie zrobil i zaczal robic zielone kupki..do tego przed chwila jedna wodnista..i nie wiem czy wszystko ok..wczesniej robil ladne zolte i nie wodniste :(

Ostatnia edycja:
Joasia przyj do przodu:-D

Ja też musiałam dać znowu butle wczoraj na wieczór i niestety dziś rano . Źle się z tym czuje . Myślałam że nie będę miała problemu z podawaniem mm ale strasznie się czuję takie irracjonalne poczucie winy tak bardzo bym chciała karmić tylko piersią . Może oczekuję od siebie zbyt wiele od urodzin minęło 10 dni może więcej potrzeba czasu żeby to się unormowalo. A z drugiej strony po takim czasie to powinno już dawno się rozbujac . Ciężko mi się z tym pogodzić. Mówię jak potluczona

Bry :-)

Grzechotka ojj znam te poczucie winy podajac maluszkowi mm ... tez takie miałam i to przez długi czas ... zalewałam sie łzami ze jestem zła matka bo niepotrafie wykarmic własnego dziecko .... juz w szpitalu miałąm kryzys i płakałam laktacyjnym ... jak małego musiały dokarmiac ... ale one mi przemowiły ze to ze karmie mm nie oznacza ze jestem zła matka ... potem w domu cały czas sobie przypominałam ich słowa ... i tak jakos te poczucie winy odeszło odemnie ... teraz ciesze sie widzac ze mały jest najedzony :-)

nasz mały od paru dni ma kolki ...:-(

Joasia &&&&&

Witam.
Joasia obu się rozbujalo :-)
Z tym mm to nie można mieć wyrzutów przecież jest zrobione specjalnie dla takich maluszków i lepiej dac niż glodne dziecko mieć. A przez ten czas mleko niech się produkuje. Ja wczoraj też myślałam dac ale tylko bo mówią ze dziecko śpi całą noc po nim. Skończyło się na cycu i miała tylko dwie pobudki ma kupkanie.
Ogólnie mam czasami kiepski humor ma granicy dołka. Hormony?? Współczuję mojemu...

reklama
Witam się mała wczoraj za dnia spała mało i od 15 nie spała do kąpania o 20,30 zasneła i do 4 spaaaała :szok: potem przerwa na karmienie kupkanie i dalej do 7,30. Także dobrze jest. Wczoraj mąż nas opuścił i poszedł na koncert po kąpaniu i jakoś dałyśmy rade same. Dzisiaj znowu nas opuszcza na pare godzin ale małą nakarmie, przebiore i idziemy na 30min na spaceros :-D Mała przybrała w ciągu 6dni 130gr na moim mleczku.
Joasia powodzenia, oby to już było TO.
Z mm nie pomoge, moge komuś oddać jednego cyca bo u mnie się przelewa :confused:
Monila współczuje kolek, na samą myśl mam ciary :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry