reklama

Lutóweczki 2014

Selerowa lekarz mówi ze dobrze bo widocznie ten antybiotyk który teraz dostaje jest trafiony. Jeżeli wyjdzie jakas bakteria to wtedy zastosują inny antybiotyk a tak może się obedzie bez.

reklama
Selerowa gotuje lekkie zupy na kurczaku z duza iloscia warzyw (kupuje gotowe zamrozone mieszanki), zabielam odrobina smietany i przyprawiam. Ugotowane mieao z kurczaka rozdrabniam i dorzucam do zupy.
Jak po dzisiejszej nocce?

U nas nawet ok. Pobudka 23, 2 i 5. Teraz lezy w lozeczku i gada po swojemu. Moze jeszcze zasnie :)

Katia robie identyczne zupki...i maly tez robi kupki bez problemu. Moze cos w tym jest...
Moj tez dzis spal dobrze..pobudka o 2 i 5...i przed chwila zasnal..a poszedl spac ok 22. Gorzej, ze poranne jedzonko w wiekszosci mu sie ulalo :/ Wiec pewnie niedlugo obudzi sie na kolejnego cyca..

Witam u mnie noc spokojna, mała się ładnie najadła wykupkała i poszła o 21 spać, pobudka o 3 i 7,30 czyli wrócilismy do starego rytmu.
Wczoraj zjadłam 3pączki, dzisiaj już zaczełam dalej jeść :-p Malej daje witaminki rano i nie zauważyłam nic niepokojącego.
Sandra czyżby to już?:>:-D
Edit: Dziewczyny kiedy na pierwszą wizytę do pediatry idziecie? tzw który tydzień ?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)

Edda, dzięki:-) w takim razie nadal trzymam kciuki, żeby leczenie było najkrótsze z możliwych:-)

Katia, szkoda, że u mnie takie zupki już nie przejdą. Chyba, że będę gotowała na dwa gary, bo i mąż i Maja mają wstręt do wszelkiego rodzaju jarzynowych. Jak Maja była mała to uwielbiała je, więc musiałam często gotować jarzynową, kalafiorową, rosół, pomidorową i krupnik. Dziś te dwie pierwsze mogą dla nich nie istnieć.
Ja staram się nie zabielać śmietaną, ale jogurtem. A jeśl już to pół na pół z jogurtem. Śmietany używam mało, za to jogurty w ilościach hurtowych:-)

Nocka w miarę. Maja po antybiotyku ładnie zasnęła i do rana nie miała ataku kaszlu. Mikołaj obudził się na jedzenie o północy, zjadł, walnął kupsko i zasnął. Kolejna pobudka po 4 i tu już gorzej, dwie kupki, przebieranie całego, bo zwymiotował- za dużo zjadł:-)
Maja teraz też zwymiotowała po antybiotyku porannym, pralka już chodzi.

Pralka chodzi, pomidorowa dochodzi, zaraz doprawię kuraka. Potem tylko ziemniaki obiorę, wrzucę i kuraka i ziemniaki do piekarnika i obi#d z główki:-)

Czas na kawkę:-)

I jeszcze otrzymana przed chwilą wiadomość od Sandry
Witam. Wczoraj gdy zgłosiłam się do szpitala zrobiono mi ktg i zmierzono ciśnienie po czym poszłam na badanie po ktorym stwierdził gin że porodu nie widac. Wszystko zamknięre. Ale zostawiono mnie w szpitalu bo mam za wysokie ciśnienie. Jestem a lekach a w poniedziałek zdecydują co dalej. Czyli wychodzi na to, że będę marcóweczką. Pozdrawiam Sandra82

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry