reklama

Lutóweczki 2014

Joasia łacze się w bólu z porodem, u mnie wyglądało to podobnie ale musieli czekać aż małej tętno na chwile zaniknie żeby podjąć decyzje o cesarce :wściekła/y:

reklama
Witam niedzielnie...pustki tu straszne

Joasia, horror...to jedyne co mi przeszło przez myśl. Dzielna jesteś:-)

My właśnie pożegnaliśmy moją koleżankę z pracy, która wpadła zobaczyć Młodego. W tygodniu wpadnie kolejna:-)
Mąż pojechał do księdza i zaklepać salę na chrzciny. Chcemy na 27.04 lub na 4.05, potem na cały maj nigdzie nie ma wolnej knajpy.

No i sala nie klepnięta, bo pan mąż nie dogadał się z wikarym. Mamy przyjechać w ostatnią niedzielę marca razem z chrzestnymi. Jeszcze mi kurna może na nauki każą chodzić. Nie ma takiej opcji. Mąż wściekły, zaraz będzie mi tu bluzgał:-) chyba pójdę się zdrzemnąć:-)

Miłej niedzieli:-)

Joasia, Myg mialam calkiem podobnie..dopiero nieprawidlowy zapis ktg sprawil, ze podjeli decyzje o cesarce...co bylo dla mnie jak wybawienie..po 2 godzinach parcia marzylam, zeby mnie w koncu rozcieli...
No jakas cisza tu...chyba mamuski zajete maluszkami :) Moj w koncu zasnal...w dzien bardzo malo spi...dopiero pod wieczor robi sie senny, tak ok. 20. I potem to juz spi twardo do 5 z przerwami na jedzonko i zmiane pieluszki. A dzis skonczyl 3 tygodnie...ale ten czas leci :)

Dzidzia zasnęła na cycu. Mam nadzieję, że i mnie da się chwile przekimać.
Miedzyczasie mąż nakarmił mnie zupą ryżową. Pewnie komicznie to wyglądało.
Mąż mnie straszy, że tesciowie się do nas wybierają. Ciekawe co powiedzą na moje paradowanie z cycami i blizną na wierzchu :-p

Odnośnie blizny po cc, to zwisa Wam nad nią skóra? Bo ja mam takie zaokrąglone nawet jak leżę i zastanawiam się czy to się spłaszczy.

Witajcie dziewczyny
Dorwalam internet na chwilkę. Ja nadal leżę w szpitalu i mam leki na ciśnienie. Narazie nic mi nie robią. Juz 3 dni po terminie jestem a dziś wzięli laske 5dni po term dopiero na kroplowke. Wiec ja czuje ze mi jak się samo nie rozkreci a nic mi się nie dzieje to albo jutro albo w śr dadzą mi kroplowke no chyba ze z racji ciśnienia będzie cc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry