reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Na usg wyszło wszystko dobrze na tyle co udało się podejrzeć na tym etapie. Główka bardzo niziutko.
Waga wychodzi 3900-4000 :szok:
Wizyta u gin dopiero za tydzień, na tą bakterię powinnam dostać antybiotyk od lekarza prowadzącego ale dalej nie wiadomo czy mam gbs. Albo lekarz źle wypisał mi skierowanie albo w laboratorium się pomylili bo zrobili mi nie to badanie, no bez komentarza!!! :wściekła/y::wściekła/y:
Najchętniej zmieniłabym lekarza prowadzącego ale na tym etapie to już po ptakach bo nikt mnie nie przyjmie z dnia na dzień. :-( :(

Ciekawa jestem która bedzie pierwsza : Asch czy Bettina :-)))

Cześć Dziewczyny

Ja juz po wizycie, mała wazy 2500, jestem w szoku, to prawie kilogram przez 3 tygodnie, ale najfajniejsze ze ja tez przytyłam 1,2 kg i to przez swieta :-)
ImageUploadedByForum BabyBoom1452538749.428690.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1452538766.229794.jpg

Dzis jak widać dała sie sfotografować, 100% swojej siostry Vivien, urodzę jej mniejsza wersje ;-)

Na kolejnej wizycie mam rozmowę z anestezjologiem, i powiem Wam ze nie wiem co robić. Chciałam zostać całkowicie uśpiona, ale to moze mieć wpływ na dziecko a tego bym nie chciała. Z drugiej strony przeraża mnie byc przytomną podczas operacji. Wiem ze większość kobiet jest i to żadna tragedia, ale ja jestem dziwna i boje sie ze spanikuje ... Podczas ostatniej cesarki właśnie tak sie stało, ale uspali mnie w ostatniej chwili, i na dziecko to nie wpłynęło ... Nie wiem co robić

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452538749.428690.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452538749.428690.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 182
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1452538766.229794.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452538766.229794.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 191
Demolka muszą mi powtórzyć bo przecież trzeba mieć to gbs do szpitala. Ale nie wiadomo czy zdążę je zrobić. :confused: Wizyta za tydzień, na wynik też się czeka kilka dni. A co jak nie zdążę tego zrobić na nowo a zacznę wcześniej rodzić? :oo2:

A no i mam III stopień dojrzałości łożyska, czy na tym etapie też tak macie?

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje udanych wizyt.
Bettina chyba na tym etapie 3 stopien lozyska to norma? tak mi sie wydaje.ja gbs odbieram w srode przed wizyta za tydzien. czyli bede w 39 tyg jak Ty;)
wiec nie martw sie

Do góry