reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
witam sie po wizycie u lekarza na nfz, gdzie bylam OSTATNI raz i nikt mnie tam sila nie zaciagnie!!!!!!
glupia baba na poczatek wymyslila ze mam koniecznie zrobic to badanie na obecnosc zespolu downa, pytam sie czy sa jakies wskazania do tego, a ona mowi ze wskazania to jesli w rodzinie były przypadki zachorowania, jesli jest się obciazonym genetycznie albo ma 35 lat wzwyz, takze pytam czy jesli na wszystkie pytania odpowiem nie to znaczy ze nie musze robic tego badania a ona? "ona sie tym nie zajmuje i nie wie" :/
A pozniej jeszcze lepiej.. wg om wychodzi mi 10 tc 3 dni, ona wg usg widziala 9 tc 5 dni... i mowi ze sa ruchy plodu, ze bije serce tylko ten tydzien roznicy.. pytam ja czy jest w porzadku ona mowi jeb**** "ona nie wie, bo ona sie tym nie zajmuje, tylko podaje wiek ciazy, gdyby byly 2-3 tygodnie roznicy to by trzeba sie bylo zastanowic co z tym dalej zrobic" no zesz kur*** to od czego ona tam jest i po co tam siedzi? tak mi podniosla cisnienie ze jak wyszlam to sie poplakalam. we czwartek mam wizyte u swojego ginekologa a tam juz nie wroce :)

Aha i jeszcze Pani stwierdzila ze 9 tc 5 dni to 9/10 tydzien..
A jaki miala problem zeby date porodu obliczyc.. nie obliczyla, wpisala w ciemno 9/10 tc .

BOZE PATRZYSZ I NIE GRZMISZ!!!

reklama
Choco czytałam i nie wiem jak skomentować :szok: Przyznam, że ciężko mi wierzyć w tych dobrych lekarzy na NFZ w Pl :sorry: Nie wiem,czy byłabym opanowana podczas takiej wizyty :p

Margarita, Kropek śliczne macie maleństwa!!! Niech rosną zdrowo :-)

Do góry