Chocolatequa współczuję... nic gorszego tylko na taką trafić... ja mam się zgłosić do endokrynologa bo z niedoczynność w nadczynność mi przechodzi i dobija się od soboty i chyba mój lekarz na urlopie a mam tam iść pilnie!! Ech..
reklama
chocolatequa
Fanka BB :)
Kropek może Ty akurat trafisz na jakiś wyjątek 
Ja nie chodzę na nfz.. szkoda nerwów .. mam swojego endokrynologa ale też prywatnie, wiem i ze prywatnie można trafić na "ewenement" ale jednak zdarza się to rzadziej bo oni dbają konkretnie o własny interes i pomyślą zanim coś zrobią ..
Szlak mnie trafia ze że składek tyle kasy idzie właśnie na takich co to są bo są no ale ja sama tego nie zmienię
Szlak mnie trafia ze że składek tyle kasy idzie właśnie na takich co to są bo są no ale ja sama tego nie zmienię
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kropek to jest absurd po prostu! Najgorsze, że każdy tylko narzeka,a nikt z tym nic nie robi. 

margarita888
Choco współczuję, Twoja lekarka mogłaby sobie podać rękę z tym lekarzem co byłam u niego na NFZ, zero zainteresowania pacjentem i nic się nie dowiesz. Nie ma co tracić nerwów, pójdziesz prywatnie i będziesz chociaż wiedziała za co płacisz, a na co idą te nasze składki to jest naprawdę zagadka.
Prawda jest taka ze ci co mogą zmienić takie rzeczy zarabiają takie pieniądze ze poniżej ich "godności "było by iść na nfz i maja w d.. tych którzy wydają ostatnie pieniądze żeby iść prywatnie albo tych co chodzą właśnie do takich geniuszy bo nie mają innej alternatywy
Ty poszlas tam bo ci się należało i kontrolnie ale ile kobiet nie może sobie pozwolić na godziwa opiekę.. to jest straszne..
Ty poszlas tam bo ci się należało i kontrolnie ale ile kobiet nie może sobie pozwolić na godziwa opiekę.. to jest straszne..
chocolatequa
I właśnie sęk w tym co piszecie, dokładnie o to mi chodzi. A dodatkowo jak można tak potraktować kobietę w ciąży która się martwi, boi, przeżywa. To trochę jak u rzeznika, następna, następna..
novaspace
A ja się nie dziwię. Do dzisiaj pamiętam wizytę u lekarki z NFZ gdy byłam na samych początku ciąży, przed wyjazdem do DE. Na ogół do niej chodziłam po recepty na tabletki anty, i do tego się tylko nadawała. Bo leczyć nie powinna , a odbierać porody zwierzętom na wsi a nie kobietom, co nie omieszkałam jej powiedzieć na koniec i tyle mnie widziała. Nie żałuję że jej to powiedziałam, a słyszały mnie inne kobiety w poczekalni. Nie zapomnę jak powiedziałam że plamię a ona w trakcie badania, 'tak są "odchody" 'no poprostu nagrać wizytę i wysłać do telewizji 
Nova wszedzie mozna spotkac sie z takimi konowalami niestety ja w DE tez przez zaniedbanie lekarki stracilam dziecko.
Chyba po prostu trzeba trafic na dobrego lekarza...
Niektore historie jak sie slyszy to serio ma sie ochote zabic takiego lekarza
Chyba po prostu trzeba trafic na dobrego lekarza...
Niektore historie jak sie slyszy to serio ma sie ochote zabic takiego lekarza
Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie wyszłam od endokrynologa
powiedział zebym si3 na razie nie martwiłam bo do końca 3 miesiąca re wyniki nie są wiarygodne bo zawsze przez zmiany hormonalne tsh się zmienia natomiast wysłał mnie na jakieś specjalne badania z krwi pod kątem choroby hashimoto nóż kurna... jak nie kijem to pałą
Podziel się: