reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Hehe.....ja mam po ostatniej ciąży mega hamulec co do dywagacji w temacie płci u siebie, ale nie ukrywam,że na nuba podczas usg spojrzę ;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Jadziu co jest bez sensu?
Ja tez nie mam zamiaru sie szybko dowiadywac czy to chlopiec czy dziewczynka. A to dlatego ze mam preferencje i jesli okaze sie ze plec jest nie taka jak chcielismy to bede bardzo rozczarowana. Wiem ze to glupie ale nic nie jestem w stanie na to poradzic. Ta ciaza i tak jest mega stresujaca...Zato jestem pewna ze gdy juz zobacze swoje dziecko pokocham je od razu, niezaleznie od plci.
Jadźka
mama 2 synów
Magda bezsensu jest to że nie widać u nas na zdjęciu he he 

Cześć dziewczyny, dołączam do Was [emoji4] termin 26.02, przeglądam Wasze zdj i już takie duże te Dzidzie a ja dopiero 8t 3d, kolejną wizytę mam na 10.08 i już świruję, bo czuję się w tej ciąży lepiej niż przed [emoji5]️ bolą piersi i jestem wrażliwa na zapachy a poza tym chyba wszystko ok. Mam stwierdzone Hashimoto i biorę letrox 50, do tego duphaston 2x1 i witaminy. W 7 tyg maleństwo FHR 157 [emoji177][emoji4]
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dziewczyny jak macie wyznaczone dalsze wizyty, to piszcie terminy. Dopiszę od razu do listy

madziolina_p
Fanka BB :)
Ja prenatalne 28.07, a wizyta u lek 18.08
reklama
Podziel się: