reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Byłam w krk w przychodni gdzie mi poleciła moja lekarka a wizyta mi u mojej wypada akurat w ta sobotę

Zdj kiepskie ale w domu z płytki postaram się lepsze wżucic
Ten nosek taki śmieszny ma ufoludek mój kochany no i długa jest , ma bardzo długie ręce i nogi a palce jak u pianistki;)
Waży 380 gr;)

Byliśmy w sklepie na zakupowym moje skromne zdobycze wrzucam ;)

Załączniki

• 1442417360118.jpg
    1442417360118.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 74
Kropek ale superaśna fotka! Ślicznosci!
Widze, ze debata na płcią mojego maleństwa trwa ;) Ja nie mam przeczucia co tam siedzi, raz myślę, ze to chłopiec innym razem dziewczynka. Ważne, żeby zdrowe było. A przy porodzie i tak sie dowiem na 100% he he

Ostatnia edycja:
Beemik - super ze wizyta udana. Zaufany lekarz to podstawa :-) a zdjęcie śliczne :-)

Kropek - gratuluję udanej wizyty, z płcią widzę masz tak jak ja. U mnie już dwa razy było delikatne wskazanie na dziewczynkę, ale pewności dalej brak. Najlepsza jest moja córa, która już odkłada za małe ubranka dla siostrzyczki. I powtarzamy, że to jeszcze nie wiadomo, ale ona wie że będzie siostrzyczka i już ;-)

reklama
Beemik cieszę się, że tym razem jesteś zadowolona z wizyty :-) Mam nadzieję,że lekarz okaże się na prawdę super fachowcem. Maluszek sliczny!!!! Gratuluję z całego serca :-)

Kropek fotka pierwsza klasa! Ciekawe, czy faktycznie potwierdzi się,że dziewczynka :-) Gratuluję! Ślicznie rośniecie :-)

Do góry