reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Ja mam tak jak Bozienka, najpierw fotel na kazdej wizycie, potem usg. Ostatnio mam bole podbrzusza, a w poniedzialek na badaniu szyjka super, wiec bole nie musza oznaczac, ze szyjk sie skraca.

reklama
U mnie na ostatniej wizycie nie badała mi szyjki. Nie wiem co o tym sądzić.
Usg miałam w 5. tygodniu ale to byłam prywatnie. A potem już chodziłam na nfz do lekarza i miałam w 12 i połówkowe. Moja lekarka nie popiera robienia usg co wizytę jak jest wszystko z ciążą dobrze

Moja wizyta 26 października - można mnie dopisać ;-)

Bozienka ja też mam na każdej wizycie badanie szyjki i usg tylko ja mogę się ubrać po fotelu:) Jak wylądowałam w szpitalu po połówkowym to gin robił usg dopochwowo żeby dokładnie przyjrzeć się szyjce. Jak jestem wzdłuż i wszerz zbadana czuję się bezpieczniej ale tak jak Magda piszesz kwestia przyzwyczajenia:)

Ja dziś miałam wizytę. Wszystko w porządku, córcia waży już 650 gr, termin z usg wychodzi ok tygodnia wcześniej czyli może znów będę styczniówką:-) Mam tylko zdjęcie ucha i rączki, bo w trakcie badania cały czas zasłaniała twarz rączką a w końcu obróciła się pupą i tyle ją widzieliśmy ;-)

reklama
Magda, no kawał klocka;-)sama byłam w szoku...mam nadzieję, że do końca troszkę przystopuje :szok:;-)
Bozienka 24 tydzień ale od początku z usg wychodziło ok tygodnia więcej:tak:

Do góry