reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

śpiworek różowy w serduszka - 6 miesięcy (1956620729) - Aukcje internetowe Allegro
może i babski, ale cena :) i opis mnie skusił
i taki blue http://allegro.pl/show_item.php?item=1939230148

wy tak kupuje te cyckonosze a ja jeszcze w lesie, sama nie wiem jaki kupic ale widzę ze wchodze w 85D i tak zostanie :) przed dietą po diecie i teraz tez :) choc stare staniki nieco wyciagniete sa bardziej komfortowe jak nowe jeszcze sztywne, choc sadze ze po ciazy schudne i rozmiar bedzie wtedy idealny na nowych cyckach :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, jak Wam za ciężko te balony nosić, to ja chętnie przyjmę po rozmiarze od co najmniej dwóch :) Co prawda nawet kolega w pracy zauważył (i nie omieszkał wspomnieć) że mi obwód w klatce się powiększył, ale z moim rozmiarem C to ja przy Was płaska a tu się cieszyłam że małe A poszło do walizki się schować i oby nie musiało wracać.

Galwaygirl a ja Ci powiem ze ja zawsze chcialam miec wieksze (mam B) a teraz marze tylko o tym zeby po porodzie i karmieniu byly znow takie same! Bardzo sie boje ze mi dwa flaki zostana :-(

dziewczyny ja chyba muszę sobie kupić ze dwa porządne staniki do karmienia.....przyszły te takie "szmatki", wiecie BIAŁY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 90C PROMOCJA!!! (1948299421) - Aukcje internetowe Allegro

nie dość że wyglądają jak namiot skrzyżowany ze spadochronem, to kiepsko podtrzymują piersi.....w dodatku mnie to gryzie dziadostwo.......chyba zainwestuje i kupie ze dwa takie lepsze....tylko jak tu zamówić żeby wiedziała że będą wygodne i miękkie bez gryzących koronek:confused2: wczoraj przeczytałam artykuł, i jest w tym racja, nie chcę żeby mój biust po karmieniu wyglądał jak naleśniki, chyba warto kupić lepszy

Biust na żywo - Stanikomania!

Vanilia może lepiej przejdź się do jakiegoś sklepu z bielizną, jeśli nie chcesz ryzykować kupna w necie.. a jeśli chcesz, to ja kupowałam takie:
NOWOŚĆ BIUSTONOSZ DO KARMIENIA LISA 2 kol 80D (1841520803) - Aukcje internetowe Allegro
H163 Biustonosz do karmienia 80D Bella-Fashion (1939239404) - Aukcje internetowe Allegro
z obydwu jestem bardzo zadowolona, są z bardzo dobrej bawełny, nic nie gryzie w skórę i są zapinane na 3 haftki więc mają szeroki pas, ale przez to są niesamowicie wygodne, nic się nie wżyna w skórę:) tylko jeśli ktoś byłby zainteresowany kupnem u pierwszego sprzedawcy to trzeba dokładnie zmierzyć swoje wymiary według jego wskazówek.

reklama
Wczoraj zrobiłam nalot na naszą biedronke:-)i też jest jeszcze promocja na LOvele z płynem zakupiłam dwa proszki do koloru kosztował 13.99.

w aptece zakupiłam tez Octenisept dla siebie do szpitala -250ml za 44zł ale bardziej się ten większy opłaci niż ten mały.

Ostatnia edycja:
Do góry