Dolacze sie do pytania o staniki do karmienia :-) jakie najlepsze?? i czy kupowac wiekszy rozmiar?? jak to jest? :-)
dagrab wlasnie z tymi prezentami tez mam podobna opinie :-) ubranek mamy pod dostatkiem, wiec nie chcialabym zeby mi rodzinka kupowala, no chyba ze rozmiary od 68-74 cm, chociaz i tak wole wybierac dla corci sama, bo znajac zycie wszystcy kupowaliby wszystko w rozu

a ja nie chce

my juz mate mamy obiecana od przyszlej chrzestnej, karuzelke moze tez ktos kupi :-) stanowczo wolimy poki co dostawac pampersy i chusteczki :-) chociaz pampersow mam juz prawie 200 sztuk

wczoraj kupilam 64 szt pieluszek Dada w nowo otwartej biedronie za 19,99 zl :-) no i chusteczek mam juz 10 paczek

rozne rodzaje, poprostu jak sie trafia jakas fajna promocja to kupuje :-) tego nigdy za wiele.
Krisowa sliczne lozeczko, a masz gdzies fotke jasnego, takiego jak chcecie?
Ja w tym tygodniu zamwiam to lozeczko:
RADEK V z szufladą + materacyk 3 kolory (1961196230) - Aukcje internetowe Allegro od razu z materacykiem i wlasnie w kolorze sosny :-) My mamy wszystkie jeasne meble wiec i lozeczko ma byc jasne :-)
a jesli chodzi o posciel to na pewno chcemy 5 elementowa: ochraniacz, poszewki i wklad do nich :-) nie znosze baldachimow itp.

chyba kupimy ta:
5el Haftowana pościel 135x100 HAFT NOWE WZORY (1955550289) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze ecru :-) no i chcialam dokupic jeszcze przybornik :-) niekoniecznie do kompletu :-) i jakis taki prosty
sonka piekny wozek

mamy ten sam w kolorze carbon :-) tylko fotelik inny BeSafe

naprawde przesliczny