Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maron a gdzie kupiłaś x-landera?? w sklepie czy w necie bo szukam najkorzystniejszej oferty??

Dziewczyny właśnie skończyłam oglądać i porównywać astona i x-landera i powiem szczerze, że teraz to już nie wiem, który będzie lepszy i przede wszystkim lżejszy w prowadzeniu.
Ostatnio, jak jeździliśmy po sklepach w Trójmieście to nigdzie nie widziałam astona, a wolałabym zobaczyć na żywo przed zakupem. Może faktycznie będzie lepszy od x-landera.
no ale duzo osob znajomych go ma i chwali sobie :-) oczywiscie mowa tu o wozku a nie foteliku, bo to podobno ich najwiekszy niewypal
dlatego my postanowilismy kupic w zestawie i z innym fotelikiem, wlasnie ten BeSafe sie nam bardzo wizualnie podobal, w crash testach ma tyle samo gwiazdek co maxi cosi ( a jest ladniejszy) wiec postawilismy na niego :-) a jak sie prezentuje na stelazu ahhh :-) maz powiedzial, ze po porodzie zaraz haratamy nastepny coby taki fajny wozek nie musial pozniej stac nieuzywany