reklama
Suzi86
Fanka BB :)
ale fajnie
gratulacje i powodzenia następnym
ciekawe, która z nas wszystkich będzie ostatnia ;p
Isia, extra ten Twój kocur, a wiesz? myślałam, że jesteś ciemnowłosa! heh czasem mam tak, że sobie ludzi wyobrażam, ale nie wszystkich
u mnie cisza, i niech tak trwa...
Isia, extra ten Twój kocur, a wiesz? myślałam, że jesteś ciemnowłosa! heh czasem mam tak, że sobie ludzi wyobrażam, ale nie wszystkich
u mnie cisza, i niech tak trwa...
*Vanilia*
Moderatorka
Kochane ale Wam to poszło sprawnie!! super datę wybrały Wasze maluszki, też bym chciała
Rozmawiałam wczoraj z Karolcią i mówiłam że dzisiaj wieczorem może wychodzić, zobaczymy czy posłucha mamusi
Mnie się dzisiaj śniło że urodziłam, ach jaka była śliczniutka, i tak patrzyła na mnie oczętami
Magda Ty też na pewno już PO. GRATULACJE!! Niesamowita jesteś, cały poród na żywo miałyśmy!! i jakie emocje.
Dagrab Gratulacje!! cudownie że Martynka jest już z Wami
Natalia Ty już może trzymasz maleństwo a może za chwilkę. W każdym razie już gratuluję!!
isia Ale śliczny Tomaszek
bardzo podobają mi się rude kocurki
Pluszacze będzie dobrze!! chociaż rozumiem zdenerwowanie połączone z ekscytacją
też jutro miałam być cięta....buuu a tak to trzeba czekać na bóle które nie wiadomo kiedy nadejdą
Rozmawiałam wczoraj z Karolcią i mówiłam że dzisiaj wieczorem może wychodzić, zobaczymy czy posłucha mamusiMnie się dzisiaj śniło że urodziłam, ach jaka była śliczniutka, i tak patrzyła na mnie oczętami

Magda Ty też na pewno już PO. GRATULACJE!! Niesamowita jesteś, cały poród na żywo miałyśmy!! i jakie emocje.
Dagrab Gratulacje!! cudownie że Martynka jest już z Wami

Natalia Ty już może trzymasz maleństwo a może za chwilkę. W każdym razie już gratuluję!!
isia Ale śliczny Tomaszek
bardzo podobają mi się rude kocurki
Pluszacze będzie dobrze!! chociaż rozumiem zdenerwowanie połączone z ekscytacją
też jutro miałam być cięta....buuu a tak to trzeba czekać na bóle które nie wiadomo kiedy nadejdąojej widze, ze nocka byla dzis tu bardzo aktywna :-)
Gratulacje dla rozpakowanych LUTOWYCH dziewczyn :-):-):-):-) piekny dzien dzis!!!! :-) ale sie ciesze, ze juz luty!!! :-)
u nas cisza i mam wrazenie jakby nigdy nie mialo sie zaczac
Gratulacje dla rozpakowanych LUTOWYCH dziewczyn :-):-):-):-) piekny dzien dzis!!!! :-) ale sie ciesze, ze juz luty!!! :-)
u nas cisza i mam wrazenie jakby nigdy nie mialo sie zaczac

Paluszek_
No dziewczyny luty rozpoczęty to można się rozpakowywać:-)
Dagrab moje grarulacje!!!
Natalia, Mitra powodzenia!
Magdab a jak tam u Ciebie???
W kolejce na dziś jest jeszcze M85, ale na razie nie mam żadnych aktualnych wieści...to która jeszcze na dziś chętna?????
Ja dziś noc miałam wyjątkowo udaną, spałam chyba z 5-6 godzin, a to jak na mnie naprawdę duży sukces
Dagrab moje grarulacje!!!
Natalia, Mitra powodzenia!
Magdab a jak tam u Ciebie???
W kolejce na dziś jest jeszcze M85, ale na razie nie mam żadnych aktualnych wieści...to która jeszcze na dziś chętna?????
Ja dziś noc miałam wyjątkowo udaną, spałam chyba z 5-6 godzin, a to jak na mnie naprawdę duży sukces
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
O Mitra a ja myślałam, ze Ty już po, to trzymam bardzo mocno kciuki
Dagrab ogromniaste gratulacje:-)
Magda ty też już chyba po
Weronika pewnie udała się do szpitala
Isia kocur boski ile waży?\
Pluszacze nic się nie bój już wyjmą synka i cały strach minie
Ja padam na nos zasnęłam ok 5 o 8 córa się obudziła a z racji akcji "szukanie monety" nie idzie do przedszkola więc będę chodzić na rzęsach

Dagrab ogromniaste gratulacje:-)
Magda ty też już chyba po

Weronika pewnie udała się do szpitala

Isia kocur boski ile waży?\
Pluszacze nic się nie bój już wyjmą synka i cały strach minie
Ja padam na nos zasnęłam ok 5 o 8 córa się obudziła a z racji akcji "szukanie monety" nie idzie do przedszkola więc będę chodzić na rzęsach

myszka2829
Dagrab gratulacje :-)))
opanujcie sie dziewczyny, bo Dee z tego wszystkiego z porodowki bedzie uzupelniac tabelke ;-)
opanujcie sie dziewczyny, bo Dee z tego wszystkiego z porodowki bedzie uzupelniac tabelke ;-)
reklama