Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CHO, trzymam kciuki byś jeszcze dziś tulila maleństwo w ramionach, ale Tobie tak ładnie z tą ciążą, że aż trudno sobie wyobrazić Cię bez brzuszka. Powodzenia, oby szyjka się skróciła.
Flower, Ty też mogłabyś się już rozpakować, ile można siedzieć w tym szpitalu.
Ciekawe jak się ma Betbeti, ja się obawiam że zostanę sama na placu boju :-( a 2 miesiące temu ze łzami w oczach na IP czekałam co to będzie, bo nie chciałam rodzić wcześniaka. Jutro dopełnia się 38tc i zaczynam porządki. Póki co piję 2x dziennie herbatkę z liści malin.
Blair, nie chcę Cię straszyć, ale moi znajomi mieli podobnie z córeczką, nie chciała spać inaczej jak na rękach, najlepiej przytulona do cycusia lub w leżaczku fisher price, a w nocy to też łóżeczko było jej wrogiem, no i niestety nie szybko jej to minęło :-baffled:. Ja doświadczenia nie mam, ale słucham tu i ówdzie jak inni znajomi sobie radzili. Skoro dobrze śpi w leżaczku, to może spróbuj koszyk Mojżesza, niektóre dzieci lubią mieć mniej przestrzeni do spania.
Tyle że ja na 20 lutego mam umówione cc, więc zostało mi jeszcze półtora tygodnia. Może Tobie się akcja też wtedy rozkręci? ;-)