czesc :-) dzis znow malo ciazowo sie czuje, mam nadzieje ze wszytko ok. Bole brzucha jak na @ praktycznie juz odeszly w zapomnienie, jedyna oznaka to bol piersi, ktory jak zawsze towarzyszy mi od owulki. Ehhh ja chce juz kolejna wizyte i usg
reklama
lady87
Edyta
Kurde pojawiło się niewielkie takie beżowe plamienie.... do lekarza idę w poniedziałek. Kurcze 
:-(

Kasia mama Oliwci
Początkująca w BB
Witam i proszę o rade.
krisowa
Fanka BB :)
a ja po drzemeczce, zjadłam bobu, ale wzdęć jeszcze nie mam 
lady87 bieżesz jakiś progesteron?? zadzwoń do lekarza zapytaj co i jak i leż leż leż
będzie dobrze
lady87 bieżesz jakiś progesteron?? zadzwoń do lekarza zapytaj co i jak i leż leż leż
lady87
Edyta
a ja po drzemeczce, zjadłam bobu, ale wzdęć jeszcze nie mam
lady87 bieżesz jakiś progesteron?? zadzwoń do lekarza zapytaj co i jak i leż leż leżbędzie dobrze
Tak ja biorę duphaston 3x1, zastrzyki clexane, wit. E 2x1i folik 1x1. Właśnie leżę i leżeć będę do poniedziałku. Pomyślałam i stwierdziłam, że szkoda się mi denerwować teraz bo co da mi na weekend do szpitala gdzie będę mieć to samo i leżeć? Co ma być to będzie... jak nie to znak, że dziecko mi nie jest dane i tyle i będę musiała dać sobie spokój.
Kasia mama Oliwci
Początkująca w BB
Witam jestem tu nowa.A więc zacznę od tego mieszkam w Uk mam już córeczkę ma 2.5 roku.No i chyba jestem po raz 2 w ciąży termin mam na 10 lutego tak mi powiedziała lekarka!!!ale pojawił się problem od 5 czerwca miałam 2 dniowe plamienie więc poszłam do lekarza jeszcze raz,tam mi powiedziała żeby zrobić za tydzien test ciążowy i przyjść jak będzie pozytywny.Więc zrobiłam tak jak mi powiedziała był pozytywny.Znowu poszłam do lekarza tam mnie zważyła osłuchała i powiedziała żebym poczekała do 3 tygodni bo ze szpitala przyjdzie termin wizyty gdzie porobią mi wszystkie badania i wtedy będzie wiadomo.No to czekam ale jestem kłębkiem nerwów !!!sama już nie wiem dzisiaj jest juz sierpień a test ciążowy nadal pozytywny co o tym myślicie???czy tak długo może być pozytywny jak bym nawet poroniła w tedy ciąża miała gdzieś 3 tygodnie.
lady87
Edyta
Witam jestem tu nowa.A więc zacznę od tego mieszkam w Uk mam już córeczkę ma 2.5 roku.No i chyba jestem po raz 2 w ciąży termin mam na 10 lutego tak mi powiedziała lekarka!!!ale pojawił się problem od 5 czerwca miałam 2 dniowe plamienie więc poszłam do lekarza jeszcze raz,tam mi powiedziała żeby zrobić za tydzien test ciążowy i przyjść jak będzie pozytywny.Więc zrobiłam tak jak mi powiedziała był pozytywny.Znowu poszłam do lekarza tam mnie zważyła osłuchała i powiedziała żebym poczekała do 3 tygodni bo ze szpitala przyjdzie termin wizyty gdzie porobią mi wszystkie badania i wtedy będzie wiadomo.No to czekam ale jestem kłębkiem nerwów !!!sama już nie wiem dzisiaj jest juz sierpień a test ciążowy nadal pozytywny co o tym myślicie???czy tak długo może być pozytywny jak bym nawet poroniła w tedy ciąża miała gdzieś 3 tygodnie.
Z tego co ja wiem i z moich doświadczeń to test pozytywny jest 2 tygodnie po poronieniu pozytywny. Musisz czekać, może myśl o czymś innym? Skoro nie miałaś wcześniej poronień to spokojniej do tego podejdź - chociaż wiem, że się nie da :/
Kasia mama Oliwci
Początkująca w BB
jest tu koś;-)
reklama
Kasia mama Oliwci
Początkująca w BB
Lady 87 dziękuję za pocieszenie