Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

m jej ładnie tłumaczył że trzeba tak leciutko,ja to napewno małej sam na sam z Wiktorkiem nie zostawie bo dzieciaki mają różne pomysły.Śmieje się że jak nawet do Wc będe szła to Nicol za rączke idzie ze mną.
kurcze laski po cc obolałe ledwo żyją a ty sobie jakby nigdy nic pazurki u nóg malujesz i nogi golisz
Czyli wnioskuje że dobrze się czujesz!!!!super i fajnie że Sebulek taki grzeczniutki
zapewne z bb się będziesz widzieć co?
Dobrej spokojnej nocki kochane wypocznijcie coś!!!
Zresztą syn nie lubił takich badań i wierzgał mi wtedy niemiłosiernie
nie lubi być kontrolowany.

tak jakoś chcę, żeby mnie jeszcze obejrzała w poniedziałek moja gin, będę spokojniejsza, bo po tym szpitalu mam maaaaasę pytań i wątpliwości. To może w poniedziałek go tknę
jak mi gin wyjaśni na świeżo wszystko. Ale cicho sza ;-) nie róbmy mu na razie nadziei na takie tam :-)
Na razie nie przejmuj się pracą, wiem z doświadczenia, że zawsze wszystko się układa nawet jak nam się wydaje, że sytuacja beznadziejna
We wtorek mam się zgłosić do ambulatorium szpitalnego, jeżeli wcześniej nic się nie wydarzy