Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
... i ze USG bioderek nie ma sensu robić bo są zajebiste, możemy się kontrolnie zgłosić jak dziecko będzie siadać - ( nie powiem urosłam w dumę..ha.. 
Lenkowa, witaj, napisz nam coś więcej o sobie
Mitra, ale fuks z tą pępowinką, akurat dzisiaj odpadła, w odpowiednim czasie
Jeżeli któraś z Was chce kupić laktator, to polecam Medela Harmony - proponuję używany - może być nawet mocno zużyty bo wystarczy dokupic butelkę za 9 zł, łącznik 15zł, zaworki 12 zł i nowy lejek za 15 zł - to wszystko za ok 50 zł i laktator jest jak nowy - stara tylko pompka zostaje, która nie ma kontaktu z mlekiem, w ten sposób można mieć laktator za niewielkie pieniądze, który kosztuje ok 200złjakbym znała ten laktator wcześniej to bym tak zrobiła/
co do wydajności ja nim odciągam codziennie rano mleko z nocy, bo dziecie mi zawsze przesypia od 23 do 10 rano tylko z jednym karmieniem o 5-6 rano - więc muszę odciągnąc, bo mam eksplozję mleka - 120 ml zawsze idzie w 5-10 min
i tak każdego dnia odciągam i mam już pół zamrażalnika mleka - nie wiem tylko kto to wszystko wypije?
Może zrób kiedyś tak, że po powrocie M z pracy po prostu wyjdziesz? Zostaw odciągnięte mleko i niech sobie chłop radzi
No i gratuluję ideału